avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 423 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Fonduri nerambursabile - dezvoltare profesionala
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Fonduri nerambursabile - dezvoltare profesionala

Buna ziua.

Puteti sa ma ajutati cu privire la inregistrarea in contabilitate a fondurilor europene - ma interseaza inregistrarea contabila pentru fonduri privind dezvoltarea profesioanala a angajatilor. Eu ma gandeam la varianta urmatoare
4452 = 7416/7411,
5121 = 4452,
628 = 401 (achizitie diverse cursuri de instruire),
401= 5121

Imi puteti spune cat este de corecta aceasta inregistrare?
Multumesc

Cel mai recent răspuns: OanaLH , utilizator 16:06, 19 Octombrie 2011
Cred ca este corect.
Sunt corecte inregistrarile, cu mentiunea ca nu am inteles despre ce cursuri discutam aici. Daca sunt cursuri de instruire pentru personal, evidentierea cheltuielilor se va face in cont 614, nu 628.
Asa este, corect e contul 614. Multumesc frumos pt raspunsuri!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Finantare nerambursabila NNorbert NNorbert Buna ziua Cum se contabilizeaza o finantare nerambursabila incheiat cu Guvernul Romaniei, este o investitie de proiect IT ( calculatoare, imprimante, ... (vezi toată discuția)
Cum inregistrez tva pentru reducere financiara sau comerciala predoni predoni Buna ziua, Conform pct.51 din Ordinul 3055/2009 reglementari contabile conforme cu directivele europene: a) Reducerea comerciala acordata de furnizor direct ... (vezi toată discuția)
Inregistrare comision gestiune cont bancar thesimonelu thesimonelu In fiecare luna banca percepe comisionul de gestiune cont al asociatiei noastre, asociatie nonprofit, neplatitoare de TVA...este corect sa inregistrez acest ... (vezi toată discuția)