:((Foarte bine domnule Consilier Juridic aveti dreptate, pe langa aceasta doresc sa rectific sunt doar intrebari concrete care asteapta raspunsurile celor care doresc sa le dea cum ar fi si domnul XEREX, poatechiar ar trebui sa ne pese in ce stat traim, s-au nu?????:stunned:#-o
...Stimate domnule Dumitru, cred ca este ok., gandirea dumneavoastra, dar eu constat ca avem in sistem mai mult de 70% DINASTIE-DEMOCRATICA cu precizare inspre: Medicina, JUSTITIE, FINANTE si alte institutii de interes public foarte importante. Ca exemplu daca tata a fost Magistrat si urmasi trebuiesc lafel, tot asa si in medicina, priviti mii de studenti destepti au parasit acest sistem, altii se mai lupta cu el, iar altii bine merci. No coment.
:((:((
Alte discuții în legătură
Ce este democratia ?
handsu
Indiferent de sistem , toate regimurile sustin , ca functioneaza ,in exclusivitate numai el , pe temeiul democratiei , sub toate aspectele democratiei. ... (vezi toată discuția)
Azil politic
TAIZELENA
Stimati avocati si utilizatori ai forumului,,
As dori sa stiu in ce conditii se poate obtine AZIL POLITIC in Europa, mai exact in Italia si CE DOCUMENTE ... (vezi toată discuția)