avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 228 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Care este parerea dumneavoastra domnilor-doamnelor...?
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Care este parerea dumneavoastra domnilor-doamnelor...?

1.) Traim intr-un stat democrat....???:sorry:

2.) Traim intr-un stat neo-comunist...???:sorry:

3.) Ori traim intr-un stat pe cale de DINASTII.....???:stunned::sorry:#-o

Astept parerile voastre....:):):):)

cu stima.
Cel mai recent răspuns: Lycidas , utilizator 22:12, 12 Octombrie 2011
in opinia mea,avem un stat hibrid,care intruneste ceva din fiecare categorie dintre cele mentionate.
Ultima modificare: Joi, 6 Octombrie 2011
ContSters145448, utilizator
Sunt utopice intrebarile.Statul de drept roman a incetat sa mai existe.
Ultima modificare: Joi, 6 Octombrie 2011
andymaurul, utilizator
Buna stimate domn Consilier Juridic,

:((Foarte bine domnule Consilier Juridic aveti dreptate, pe langa aceasta doresc sa rectific sunt doar intrebari concrete care asteapta raspunsurile celor care doresc sa le dea cum ar fi si domnul XEREX, poatechiar ar trebui sa ne pese in ce stat traim, s-au nu?????:stunned:#-o
~ Conținut șters la cerere ~
...Stimate domnule Dumitru, cred ca este ok., gandirea dumneavoastra, dar eu constat ca avem in sistem mai mult de 70% DINASTIE-DEMOCRATICA cu precizare inspre: Medicina, JUSTITIE, FINANTE si alte institutii de interes public foarte importante. Ca exemplu daca tata a fost Magistrat si urmasi trebuiesc lafel, tot asa si in medicina, priviti mii de studenti destepti au parasit acest sistem, altii se mai lupta cu el, iar altii bine merci. No coment.

:((:((

Alte discuții în legătură

Ce este democratia ? handsu handsu Indiferent de sistem , toate regimurile sustin , ca functioneaza ,in exclusivitate numai el , pe temeiul democratiei , sub toate aspectele democratiei. ... (vezi toată discuția)
Taxa radio-tv - persoana juridica, legalitate pavel72 pavel72 Ce parere aveti despre faptul ca suntem obligati ca si persoane juridice sa platim aceasta taxa chiar daca nu ai radio-tv,nu ai curent electric pentru ca nu ... (vezi toată discuția)
Azil politic TAIZELENA TAIZELENA Stimati avocati si utilizatori ai forumului,, As dori sa stiu in ce conditii se poate obtine AZIL POLITIC in Europa, mai exact in Italia si CE DOCUMENTE ... (vezi toată discuția)