avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 266 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Care este parerea dumneavoastra domnilor-doamnelor...?
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Care este parerea dumneavoastra domnilor-doamnelor...?

1.) Traim intr-un stat democrat....???:sorry:

2.) Traim intr-un stat neo-comunist...???:sorry:

3.) Ori traim intr-un stat pe cale de DINASTII.....???:stunned::sorry:#-o

Astept parerile voastre....:):):):)

cu stima.
Cel mai recent răspuns: Lycidas , utilizator 22:12, 12 Octombrie 2011
Si probabil ar trebui sa fim convinsi ca institutiile statului fac tot posibilul ca noi sa progresam in sensul celor aratate de dvs.? Cunoasteti ,domnule contabil,cate sentinte contra statului roman au fost pronuntate de CEDO in ultimii....sa spunem cinci ani?Probabil ca va face placere sa platiti din buzunarul dvs.aceste despagubiri pentru greselile statului democrat roman care ne situeaza pe locurile fruntase in acest sens.Mie,unul,nu imi face deloc placere.Va rog sa observati ca marile puteri economice ale UE ne refuza accesul in randurile lor-chiar daca nu in mod direct-si reprezentam o problema pentru aceasta uniune.
Ultima modificare: Joi, 6 Octombrie 2011
andymaurul, utilizator
~ Conținut șters la cerere ~
Va spun eu ca nu este, daca nu vizitam si eu Europa, poate eram de parerea dumneavoastra. Acolo copii gandesc liber, fara prea multe ingradiri si obligatii doar ce este strict si necesar, doar se indruma dar nu se obliga, la noi cam viceversa.
Da, traim intr-un stat foarte democrat. Doar ca democratia nu are nici un fel de valoare si nu ne foloseste la nimic pentru ca democratia asta e echivalentul la debandada. Si nu in teorie, ci in practica. Iar capitalismul e facut sa nu fie capabil sa se auto-sustina pe termen lung.
In SUA deja se vede asta. Mai e putin si se rupe filmul. Si cand s-o rupe acolo, va urma cascada in multe alte tari.
Ultima modificare: Marți, 11 Octombrie 2011
BX, utilizator
BX a scris:

Da, traim intr-un stat foarte democrat. Doar ca democratia nu are nici un fel de valoare si nu ne foloseste la nimic pentru ca democratia asta e echivalentul la debandada. Si nu in teorie, ci in practica. Iar capitalismul e facut sa nu fie capabil sa se auto-sustina pe termen lung.
In SUA deja se vede asta. Mai e putin si se rupe filmul. Si cand s-o rupe acolo, va urma cascada in multe alte tari.

Si stimate BX,

Ce credeti ca se poate face in asemenea situatie? Cine ne salveaza, crezi ca strainul? Vorba unor politicieni, care sustin sus si tare fara argumente ca se vrea unele tari vecine sa ne fure anumite teritorii, pe naiba exact similar cu cascada domniei tale, cine crezi ca mai doreste un popor ca noi, toata europa fuge de noi. In rest cred ca unii dintr-e noi, degeaba avem valori, cand trebuie nu spunem nimic, pentru ca am creeat ecest sistem deficitar ori ne este frica. Din pacate toata stima celor care au invatat si inca mai invata din greselile unora s-au chiar ale lor. Dar adevarul il gasesc si in scrierea dumneavoastra domnule BX
:((

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce este democratia ? handsu handsu Indiferent de sistem , toate regimurile sustin , ca functioneaza ,in exclusivitate numai el , pe temeiul democratiei , sub toate aspectele democratiei. ... (vezi toată discuția)
Taxa radio-tv - persoana juridica, legalitate pavel72 pavel72 Ce parere aveti despre faptul ca suntem obligati ca si persoane juridice sa platim aceasta taxa chiar daca nu ai radio-tv,nu ai curent electric pentru ca nu ... (vezi toată discuția)
Azil politic TAIZELENA TAIZELENA Stimati avocati si utilizatori ai forumului,, As dori sa stiu in ce conditii se poate obtine AZIL POLITIC in Europa, mai exact in Italia si CE DOCUMENTE ... (vezi toată discuția)