avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... adeverinta de la locul de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

adeverinta de la locul de munca

Cum ar trebui sa arate o adeverinta la locul de munca prin care sa se specifice ca angajatul face zilnic naveta de acasa la locul de munca, care sa-i serveasca la un proces? Nu stiu mai multe detalii si se pare ca asta e tot ce trebuie! Va rog sa-mi dati un model! Va multumesc anticipat!
Ultima modificare: Joi, 6 Octombrie 2011
kaylla, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:45, 6 Octombrie 2011
pai de ce ar avea nevoie de adeverinta.
Nu sunt suficiente documentele lui de identitate care atesta ca are domiciliul in localitatea X iar sediul angajatorului este in localitatea Y asa cum reiese si din contractul individual de munca?
.......de multe ori nu este de ajuns, trebuie ceruta de la secretariatul firmei daca este ceva mai mare compania si depasesc 10 angajati, ori de la contabila firmei semnata si de catre patron (gestionarul societatii).=D>
Imi trebuie un model de adeverinta mai multe detalii nu stiu! Va rog ajutati-ma!
Lycidas a scris:

.......de multe ori nu este de ajuns, trebuie ceruta de la secretariatul firmei daca este ceva mai mare compania si depasesc 10 angajati, ori de la contabila firmei semnata si de catre patron (gestionarul societatii).=D>

De unde ati dedus dvs asa ceva? ...

@ kaylla
Un model tip de adeverinta nu exista ... si nu vad cum poate un angajator adeveri asa ceva printr-o astfel de adeverinta ...
Naveta se poate demostra prin : C.I., c.i.m. unde se specifica sediul social al angajatorului si locul de munca al salariatului , precum si cu abonamentul de transport ....incerc sa va schirez un astfel de model

ANTET
ADEVERINTA

Prin prezenta se adevereste ca dl./d-na ________________________________, domiciliat in _____________________________, str. _____________________, nr. _____ ,sc. _____ ,apart ___________ , legitimat cu C.I. seria _____, nr. __________, eliberat de _________________ la data de ____________________ , este angajat al societatii noastre in baza c.i.m. inregistrat sub nr..../..........,activitatea acestuia desfasurandu-se in _____________________________.

S-a eliberat prezenta pentru ____________________________

Nu am dedus, am intalnit asemenea aspecte, daca nu e stampilata nu este valabila in fata unor regii cum ar fi ceea autonoma de transport local s-au juridic, unde trebuie facuta dovada ca lucreaza respectivul in unitatea respectiva.

Alte discuții în legătură

Model adeverinta inscriere clasa 0 ioanamaria1983 ioanamaria1983 Buna ziua, Ma puteti ajuta cu un model de adeverinta pe care trebuie sa o depun la dosarul de inscriere in clasa zero in care sa specific ca locul de munca ... (vezi toată discuția)
Model adeverinta nr. de zile de cotizatie la cas ACManuela ACManuela Buna ziua, ma puteti ajuta cu un model de adeverinta din care sa reiasa: - nr. de zile de cotizatie la CAS din cele 6/10 luni pentru un fost ... (vezi toată discuția)
Model cerere de renuntare la locul de munca dupa ccc mariacri2010 mariacri2010 Buna ziua Luna aceasta mi se termina concediul de crestere al copilului pana la 2 ani. Doresc sa nu ma intorc la vechiul loc de munca. Va rog ajutati-ma cu ... (vezi toată discuția)