avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 700 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... adeverinta de la locul de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

adeverinta de la locul de munca

Cum ar trebui sa arate o adeverinta la locul de munca prin care sa se specifice ca angajatul face zilnic naveta de acasa la locul de munca, care sa-i serveasca la un proces? Nu stiu mai multe detalii si se pare ca asta e tot ce trebuie! Va rog sa-mi dati un model! Va multumesc anticipat!
Ultima modificare: Joi, 6 Octombrie 2011
kaylla, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:45, 6 Octombrie 2011
Valabilitatea unei astfel de adeverinte nu o stabileste angajatorul , ci doar instanta de judecata, iar faptul ca o regie autonoma are o anumita practica asta nu inseamna ca toata lumea este obligata sa faca asa ceva ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Model adeverinta inscriere clasa 0 ioanamaria1983 ioanamaria1983 Buna ziua, Ma puteti ajuta cu un model de adeverinta pe care trebuie sa o depun la dosarul de inscriere in clasa zero in care sa specific ca locul de munca ... (vezi toată discuția)
Model adeverinta nr. de zile de cotizatie la cas ACManuela ACManuela Buna ziua, ma puteti ajuta cu un model de adeverinta din care sa reiasa: - nr. de zile de cotizatie la CAS din cele 6/10 luni pentru un fost ... (vezi toată discuția)
Model cerere de renuntare la locul de munca dupa ccc mariacri2010 mariacri2010 Buna ziua Luna aceasta mi se termina concediul de crestere al copilului pana la 2 ani. Doresc sa nu ma intorc la vechiul loc de munca. Va rog ajutati-ma cu ... (vezi toată discuția)