avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dosare solutionate pe legea 10/2001
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dosare solutionate pe legea 10/2001

Buna ziua,

Din pura curiozitate apelez la cunostinte dumneavoastra ,ale tuturor, si intreb :

Exista cazuri unde ,odata obtinuta sentinta favorabila la Curtea de Apel de despagubire pe legea 10/2001, s-au obtinut echivalentul terenului / cladirii in lei (sau actiuni la fp) sau chiar terenul / cladirea respectiva ??

Pentru ca ma tot uit in jurul meu si nu vad ceva pozitiv, toata lumea asteapta...
Va intreb pentru ca sunt in aceasi situatie si vreau sa stiu daca imi fac iluzii desarte sau nu!
Va multumesc anticipat !!:)

Alte discuții în legătură

Legea10/2001 bukinst bukinst In baza Legii 10/2001 s-a facut un dosar de despagubire pentru cladiri demolate dupa 1990. Este corest ? Daca Autoritatea refuya despagubirea cine trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Cladire cu un proprietar, terenul aferent cladirii alt proprietar Olint Olint Buna ziua, Sunt proprietara unei cladiri construite inainte de 1990, iar terenul aferent cladirii a fost dobandit dupa 1995 cu legea retrocedarii de catre ... (vezi toată discuția)
Restituire in natura -nu despagubiri badea_cirtan badea_cirtan Am doua intrebari: 1.In anul 1999 bunicul meu a obtinut despagubiri pentru casa nationalizata si numai 2000 mp teren. Pe restul gradinii sint blocurile ... (vezi toată discuția)