avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... penalizari netaiate
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

penalizari netaiate

am o intrprindere individuala ,si sunt dator la casa de pensii. am fost acolo ,dar m-i s-a spus ca nu se taie penalitatile la i.i-uri ,si doar la cei cu s.r.l.-uri ,adica ,persanele juridice . este adevarat ? atunci ce fel de scutiri la penalitati au facut astia ?
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 19:43, 9 Octombrie 2011
Plata la Casa de Pensii se face dupa CNP si e obligatia dvs. ca persoana fizica. Scutirile la plata penalitatilor nu se refera la acest gen de contributii. E frustrant, dar asa a fost facuta legea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma nu plateste cas-ul stavi stavi Buna ziua! -Am verificat pe site-ul specializat si am vazut ca, sotiei, nu i s-a platit CAS-ul. -Am verificat lunar incepand cu luna septembrie (anul trecut) ... (vezi toată discuția)
Oug 30 din 2011 Ca_Ami Ca_Ami Buna seara, Daca am PFA si am restante la plata pensiei si la impozit ( din 2010 neplatite ) se aplica prevederile ordonantei 30 din 2011 ( daca platesc ... (vezi toată discuția)
Ani lipsa la vechime in cartea de munca luciapatricia luciapatricia Buna ziua Am lucrat in perioada 2006-2010 intr-o firma..M-am reintors din anul 2012 luna iunie,si avand nevoie de niste documente ,am scos stagiul de ... (vezi toată discuția)