avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... sesizare ANI
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

sesizare ANI

buna ziua, am facut o sesizare catre DGA, (directia generala anticoruptie) , am primit raspuns ca nu este de competenta lor si au trimiso Agentiei Nationale de Integritate, tin sa mentionez ca din partea celor de la ANI nu am primit nici un raspuns de aproape trei luni, desi le-am solicitat un raspuns si in scris pe e-mail, va rog sa-mi spuneti daca se poate ce pot face in acest caz, pentru a putea totusi primi un raspuns !
va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters215113 , utilizator 23:48, 9 Octombrie 2011
SIMPLU, mai faceti o cerere, in care soliciutati sa vi se rasounda la acea sesizare, aceasta e Romania si restu NU mai conteaza.
Gluma negluma asta e si eu ma confrunt cu o astfel de situatie dar la o alta institutie a statului de drept, **de stang** de...
Formulati o noua cerere in atentia conducerii agentiei , in care aratati ca este de fapt o revenire si ca nu ati primit in acest rastimp raspunsul solicitat.
am facut deja o cerere, si pe e-mail de 2 ori, si in scris de doua saptamani prin posta, cu confirmare de primire, inca nu am primit nimic, si as dori sa stiu si in cazul in care nu o sa primesc nici la asta, multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sesizari aiurelul36 aiurelul36 Buna ziua Am facut o sesizare scrisa pe care am depus-o la ins. ter. de stat in constructii ,anul trecut in luna octombrie si nu am primt nici un raspuns in ... (vezi toată discuția)
Asigurare astra Zarrys Zarrys Buna seara. Am fost lovit in parcare de o domna ce are masina asigurata la ASTRA. Am intocmit amiabila si am completat o cerere pentru intocmire dosar daune ce ... (vezi toată discuția)
Abuz in sala de jocuri electronice chimutel chimutel Buna ziua, Am urmatoarea problema: Zilele trecute ma jucam la jocuri electronice. Deoarece trebuia sa fie acordat un jackpot am lasat aparatul sa ruleze pe ... (vezi toată discuția)