Am facut o sesizare scrisa pe care am depus-o la ins. ter. de stat in constructii ,anul trecut in luna octombrie si nu am primt nici un raspuns in 15 ianuarie am sunat si mi-sa spus sa revin cu o alta sesizare fiind foarte ocupat si nu am timp sa ma deplasez pana la sediu am intrebat daca o pot face pe internet.
Asadar am trimis un mail dar nu am primit nici un raspuns.
Intrebarea mea esta ,mailul este luat in considerara?
1) potrivit O.G nr.27/2002 si a legii de aprobare a respectivei ordonante - Legea nr.233/2002, institutia statului avea obligatia legală a va solutiona si comunica raspunsul la petitie în termen de 30 de zile de la primire;
2) o ”altă sesizare” se considera o nouă cerere supusa conditiilor pct. 1 de mai sus ;
3) DA, este posibil a fi luată în considerare dar apar alte probleme : a) ar fi fost bine să-l fi pus sub conditia cerintei confirmarii de primire de catre acea institutie : b) institutia daca nu are chef de muncă și de va fi întrebată, o poate ”scălda” în sensul nerecunoasterii primirii e-maill-ului, dvs. neputând demonstra contrariul;
4) ati putea să le solicitati prin alt e-maill confirmarea celui din data de . . . si va veti convige de felul cum stă cu adevarat situatia, e posibil sa vi se comunice ca nu l-au primit ;
5) desigur, ar fi mai multe aspecte de discutat dar mă opresc aici.
O seară plăcută!