avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Revista - aprobari si alte aspecte juridice ?
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Revista - aprobari si alte aspecte juridice ?

Buna ziua,

Spuneti-mi, va rog, pentru a publica lunar o revista, in Bucuresti, cu continut informativ, trebuie vreo aprobare speciala ? Sau poate fi facuta de oricare persoana juridica fara nici un fel de alt efort juridic ?

Sau exista vreo taxa speciala de care ar trebui sa stiu ?

Multumesc

Alte discuții în legătură

Taxa salubrizare nicoleta8512 nicoleta8512 Buna ziua Primaria comunei mele a angajat o firma care sa ia gunoiul localnicilor. Mentionez ca noi nu am incheiat niciun contract cu aceea firma sau cu ... (vezi toată discuția)
Poza copywright cipilixx cipilixx Buna ziua, M-am intalnit recent cu o problema si as avea nevoie de un sfat. Este vorba despre o publicatie locala (revista - continut general). Am primit o ... (vezi toată discuția)
Pfa /persoana juridica sau persoana fizica? vasile15 vasile15 ce este un pfa?persoana fizica sau juridica?intreb fiindca am mers sa inchei un contract de salubrizare,iar de la salubris mi s-a spus ca eu sunt persoana ... (vezi toată discuția)