Dat fiind ca astazi are loc un miting al pensionarilor militari care sustin, in principal, ca pensiiile militare le-au fost plafonate la 4 puncte procentuale din 1.08.2011, as dori sa cunosc care este parerea dvs in acesta problema.In primul rand ce baza legala exista pentru acest lucru.Se va aplica tuturor pensiilor militare?In justificarea demersului se invoca doar un raspuns al Directiei Financiar Contabile a MApN, fara a se indica nici o baza legala.
Aveti dreptate,asta este cuvantul:"egalizati" cu restul pensionarilor care asteapta la mila guvernului indexarea punctului de pensie.La categoria bugetarilor din sistemul de aparare se indexau soldele si de doua ori pe an.
....:stunned:....din cate stiu , trebuia sa le termine recalcularile....de cand se aplica egalizarea???macar atat , daca tot un Profesor Universitar are cat un subofiter pensionar...vad ca sunteti la curent...chiar toate demersurile legilative din ultimii doi ani nu au reusit decat asta???? atunci de ce atat tam-tam cu legea pensiilor militare? inteleg ca cei cu pensii de zeci de milioane , pensinati in mare parte anticipat raman cu ele....doar ca nu mai sunt indexate special , ci ca cele a muritorilor de rand....Ce fel de egalitate mai e si asta?:stunned:...chiar nu se face nimic pentru discriminarea asta?????!
santeti in eroare daca blamati faptul ca un subofiter are pensie cat un prof universitar. nu legea pensiilor e vinovata ! este unitara . se aplica la fel pentru toti. nivelul venitului brut lunar egalizeaza aceste pensii. conditiile speciale de munca ale subofiterului ii da dreptul la un venit bun.cei care vor un venit ca al unui prof universitar sa mearga la scoala de subofiteri ! succes la alergat pe dealuri ! sau e greu...?
Pensie
silviupodea123
Bun găsit!
Am fost polițist în Ministerul Afacerilor Interne. Sunt pensionar din 09 septembrie 2017,cu gradul de colonel în rezervă. M-am pensionat ... (vezi toată discuția)
Pensii militare
stefan_a.
Buna ziua
Sunt pensionar militar din anul 2018.
Inca de la prima pensie incasata am considerat ca am fost nedreptatit prin aplicarea incorecta a legislatiei ... (vezi toată discuția)