avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1244 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... in judecata cu firma de leasing
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

in judecata cu firma de leasing

in iulie 2007 am luat cu contract de leasing o masina la care am achitat rate pana in decembrie 2008, in ianuarie si februarie 2009 nu am mai putut achita ratele drept pentru care mi s-a luat masina#-o. anul trecut in august m-am trezit cu executor judecatoresc la usa...trebuia sa mai achit ,cica in urma unui proces care s-a purtat nu stiu cu cine ptr ca sotul meu nu a fost citat, 15000 lei in care erau incluse si cheltuielile de judecata...am ajuns la intelegere cu executorul, pentru ca noi nu avem bunuri care sa poata fi valorificate astfel incat firma de leasing sa-si acopere,,paguba", sa platim o rata lunara de 300 de lei pana la achitarea intregii sume...astazi am primit citatie...pe 2 nov sotul meu trebuie sa se prezinte la tribunal in vederea rezolvarii aceleasi probleme...intrebarile mele sunt:
1. de s-a pornit din nou actiune judecatoreasca daca am platit pana acum conform intelegerii cu executorul judecatoresc
2. de ce trebuie de fapt sa mai achit aceasta suma ramasa din moment ce firma de leasing si-a prelut bunul, pe care probabil ca l-au si vandut si au si banii care i-am dat avans la incheierea contractului de leasing, 3500 euro, si ratele achitate pana in decembrie 2008
3. exista o cale legala prin care eu sa stopez aceasta actiune judecatoreasca, sau sa am castig de cauza sau macar sa-mi recuperez bani din avans?
sunt de-a dreptul innebunita pentru ca suntem intr-o perioada cu mari dificultati financiare, am doi copii mici, iar sotul meu este plecat din tara...nici nu stiu ce sa fac:((

Alte discuții în legătură

Recuperare plati rate de la fosta sotie doinaa08 doinaa08 Buna ziua. Sunt in proces de partaj cu fosta sotie. Suntem separati din iunie 2014. Intre timp am divortat. In timpul casatoriei am achiz in leasing un ... (vezi toată discuția)
Probleme leasing leusan leusan Un vecin al meu are o problema: In anul 2006 a luat o masin in leasing pe 4 anipinain 2010. A intirziat cu plata la o rata in anul 2008 si a venit un domn ... (vezi toată discuția)
Masina in leasing pierduta de fosta sotie! gogudany1968 gogudany1968 Buna seara ! Am si eu o intrebare! in anul 2010 luna februarie am cumparat o masina in leassing pe numele fostei sotii,dar cu bani din profitul firmei mele ... (vezi toată discuția)