avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 331 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... recuperare plati rate de la fosta sotie
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

recuperare plati rate de la fosta sotie

Buna ziua.

Sunt in proces de partaj cu fosta sotie. Suntem separati din iunie 2014. Intre timp am divortat.
In timpul casatoriei am achiz in leasing un auto al carei ctr s a incheiat in nov 2014. dupa separare, am achitat singur ratele ramase si val reziduuala ( 5000 usd ). Instanta a apreciat ca auto sa-mi fie mie incredintat si sa platesc fostei sotii suma de 10500 eur ( jumate din val de leasing din 2007 ) ????
Ce sfat imi dati ? cum se poate asemenea nebunie ? masina val actual 3500 eur :)
Cum sa recuperez jumate din total val platita de mine ?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: doinaa08 , utilizator 17:07, 23 Iunie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
va multumesc..nu va mai spun ca auto nici n a fost evaluat....judecatoria cta..este cea mai jalnica insitutie
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pacalit de prieten prieten_fraier prieten_fraier Salut. In primul ransd scuze ca nu stiu exact care este locul acestui post unde o sa incerc cat o mai scurta descriere a siutuatiei. Acum multi ani m-am ... (vezi toată discuția)
Partaj - credit imobiliar Rikidone79 Rikidone79 Va rog sa ma ajutati in urmatoare situatie: sunt casatorita si urmeaza sa divortez de comun acord, nu avem copii, avem un apartament cumparat prin \\"Prima ... (vezi toată discuția)
Partaj credit refinantat -urgenta cardamisa cardamisa m-am casatorit in mai 2001 si in oct 2001 am avut un copil. In 2003 am luat un credit ipotecar pe 15 ani de la banca unde eram angajata . in sept 2006 am ... (vezi toată discuția)