avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... concubinaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

concubinaj

buna stimati am si eu o hntrebare am un baetel de 1 an si si barbatul cu care am copilul ma dat afara din casa si ma dus la alt cineva adica la o matusa la care stau momentan si ea mea zis ca ma tine phna la primavara dupa aia ma da afara nu stiu ce sa fac me frica ca ma da hn instanta si hmi ea copilu ca nu am nici o posibilitate sa ma judec cu el astept raspus va rog.danela bt
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 18:14, 7 Octombrie 2011
Daca nu veti avea conditiile necesare cresterii copilului instanta probabil ca va stabili ca domiciliul minorului sa fie la tata iar custodia va fi comuna conform codului civil.
Ultima modificare: Vineri, 7 Octombrie 2011
Alexandru Munteanu, Avocat
dar eu hmi doresc sa hl am lhnga mine daca el hsi iubea copilul mu ma da dia afara din casa cu copil cu tot nu ma lasa sa vorbesc cu nimeni nici macar cu parinti mei si cu frati mei am uitat sa va zic are si sotie si a zis ca ma ea pe mine ca devorseaza de eea si ma ea pe mime eu am doar 19 ani si el are 57 de ani astept raspus va rog.
Instanta judeca avand interesul superior al copilului iar interesul general superior al copilului este sa traiasca si sa ceasca in conditii bune, deci trebuie sa aveti un imobil in care sa creasca, venituri permanente si o conduita buna.
Daca v-a dat afara cu copil cu tot , apelati la parintii dvs , la frati sa va ajute sa va ia de acolo

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divortul fratelui meu in care e inclus si un copil minor kmy30 kmy30 buna ziua va rog din suflet sa ma ajutati cu cateva solutii referitoare la ceea ce va voi povesti.fratele meu este in pragul unui divort care pare cam ... (vezi toată discuția)
Buna ziua - stabilire paternitate danutza29 danutza29 acum o luna si doua saptamani am dat nastere unui baietel....tatal copilului ma parasit cand eram gravida in 7 luni...si acuma nu a vrut sa recunoasca copilu ... (vezi toată discuția)
Custodie copii minori anisoaraali anisoaraali Buna ziua, vreau sa stiu daca tatal copilului poate sa ma dea an judecata ca eu am plecat cu copilu din tara ,dar anainte am mers la un notar si mi-a dat ... (vezi toată discuția)