avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 687 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... intarziere plata datorie
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

intarziere plata datorie

> MESAJ: Am un contract de imprumut facut la notariat intre mine si o
> persoana cu suma de 15000 euro la care i-a expirat termenul pe data de
> 15.04.2011 si nici acum cel datornic nu s-a achitat de mine . in
> contract scrie ca este ca titlu executor casa dansului unde ,la
> notariat a semnat si el si sotia lui.
> Va rog sa imi raspundeti daca ma puteti ajuta in acest sens.
Cel mai recent răspuns: ContSters145448 , utilizator 16:56, 7 Octombrie 2011
Asa cum ati zis mai sus, contractul incheiat in fata notarului constituie titlu executoriu, nu va mai ramane decat sa va gasiti un executor judecatoresc.
Recomandarea mea este sa incercati sa vb cu el inainte sa rezolvati pe amiabil, sperand ca va intelege si nu se va ajunge la executare silita, unde va plati mai mult ( va suporta si onorariul executorului ).
Ultima modificare: Vineri, 7 Octombrie 2011
Flavius1984, utilizator
Contactati un executor judecatoresc pentru punerea in executarea atitlului executoriu.
Ultima modificare: Vineri, 7 Octombrie 2011
ContSters145448, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare datorie dincamihaela dincamihaela Va rog sa ma ajutati cu un sfat: am imprumutat in decursul anul trecut o suma de bani unei cunostinte. Am intocmit la notariat o hartie prin care persoana ... (vezi toată discuția)
Contract de imprumut neonorat de persoana imprumutata.cum imi potrecupera banii? fane p fane p este vb de un contract prin notariat care este garantat cu toate bunurile mobile si imobile ale persoanei imprumutate .unde trebuie sa ma adresez ? (vezi toată discuția)
Imprumut nerestituit Mari-loreta Mari-loreta Buna seara,am facut un împrumut anul trecut pe data de 10 ianuarie 2019 prin contract notariat de 12 mii euro însă nu am pus clauza...termenul a expirat iar ... (vezi toată discuția)