avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită contract de imprumut neonorat de persoana ...
Discuție deschisă în Executare silită

contract de imprumut neonorat de persoana imprumutata.cum imi potrecupera banii?

este vb de un contract prin notariat care este garantat cu toate bunurile mobile si imobile ale persoanei imprumutate .unde trebuie sa ma adresez
?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 00:52, 16 Decembrie 2009
Adresati-va unui executor judecatoresc. Contractul dvs de imprumut incheiat in cadrul unui notariat ar trebui sa constituie titlu executoriu.
Executorul va solicita instantei incuviintarea executarii. In baza hotararii instantei se va proceda la executarea silita a bunurilor imprumutatului pana la concurenta sumei imprumutate. Succes!
Trebuie sa va adresati unui executor judecatoresc, intrucat contractul pe care il detineti este si titlu executoriu.
Formulati o cerere de executare la executorul judecatoresc. Pentru asta trebuie sa achitati si taxe/onorariu aferente. Pentru ca lucrurile sa mearga mai repede comunicati executorului, daca stiti, bunurile pe care debitorul d-voastra le detine.
Da, executorul poate proceda la executarea silita.
Doar daca nu are nimic debitorul pe numele sau nu veti reusi sa obtineti banii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imprumut persoana fizica cu contract la notar Marius20100 Marius20100 Am imprumutat un prieten cu o suma de bani,el insinstand sa facem si contractla notar. Trebuia sa-mi inapoieze banii acum 4 luni. La inceput m-a amanat, pentru ... (vezi toată discuția)
Care este procedura ? Lumi50 Lumi50 Un contract notarial de imprumut,cu scadenta la o anumita data ,intre 2 persoane fizice,in care este trecut ca respectivul act constituie titlu executoriu la ... (vezi toată discuția)
Imprumut nerambursat ContSters218499 ContSters218499 Buna ziua! Am dat cu titlu de imprumut(contract de imprumut la notar) in 2008, unei cunostinte suma de 1000 euro; cu obligatia de restituire in ianuarie 2010. ... (vezi toată discuția)