avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... ajutor incalzire
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

ajutor incalzire

Buna seara ,
Am si eu o intrebare vizavi de persoanele care compun "familia". Eu locuiesc cu prietena mea la bloc intr-un apartament prop personala.Ea este trecuta la cheltuielile de intretinere dar nu are adresa de domiciliu la mine. In formular trec 1 pers sau 2 ? Diferenta e majora, eu fiind somer ... fara alte venituri
Cel mai recent răspuns: dianami , utilizator 22:49, 8 Octombrie 2011
OUG 70/2011:
Art. 6
In sensul prezentei ordonante de urgenta, termenii si notiunile de mai jos se definesc dupa cum urmeaza:
d) familie - sotul, sotia, precum si alte persoane, indiferent daca intre acestea exista sau nu relatii de rudenie, care au acelasi domiciliu sau resedinta si/sau care locuiesc si se gospodaresc impreuna, sunt inscrise in cartea de imobil si sunt luate in calcul la stabilirea cheltuielilor de intretinere a locuintei;
Inteleg ca sunt 2 situatii:
1. au acelasi domiciliu sau resedinta si care locuiesc si se gospodaresc impreuna, sunt inscrise in cartea de imobil si sunt luate in calcul la stabilirea cheltuielilor de intretinere a locuintei;
2.sau care locuiesc si se gospodaresc impreuna, sunt inscrise in cartea de imobil si sunt luate in calcul la stabilirea cheltuielilor de intretinere a locuintei;
Din punctul meu de vedere o treceti deoarece din text reiese ca trebuie sa locuiasca si sa se gospodareasca impreuna...(alte persoane, indiferent daca intre acestea exista sau nu relatii de rudenie,care locuiesc si se gospodaresc impreuna, sunt inscrise in cartea de imobil si sunt luate in calcul la stabilirea cheltuielilor de intretinere a locuintei; )
Asteptati si alte puncte de vedere.
in cerere va treceti amandoi. aveti grija, ca este posibil sa vi se ceara sa aduceti o negatie de la primaria unde are domiciliul prietena. negatia este necesara sa se vada ca nu figureaza in alta cere
Nu are nici o importanta negatia.Cate persoane locuiesc atatea trebuiesc sa plateasca.
Puteti avea in schimb ajutor de caldura daca venitul este conform baremului actual.
Pentru aceasta prietena trebuie sa aiba mutatie unde locuiti.
intr-adevar, trebuie sa se incadreze in baremuri.
nu trebuie sa aibe mutatie. doar sa fie trecuta in cartea de imobil.
ce am scris mai sus, am scris din experienta campaniilor trecute. lucrez intr-o primarie.
negatia este ceruta ca sa se vada daca nu cumva, acolo unde are domiciliul, s-a depus o cerere in care este trecuta.
au fost cazuri in care persoana ...X ...sa zicem, a aparut in doua cereri, unde locuia in fapt si unde avea adresa de domiciliu.
Ultima modificare: Sâmbătă, 8 Octombrie 2011
dianami, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Subventie caldura 2011-2012 lualyana80 lualyana80 Buna,am si eu o nelamurire.....anul trecut am avut viza de resedinta si am beneficiat de subventia pt caldura,iar anul asta mi-am facut buletin pe adresa ... (vezi toată discuția)
Acordarea ajutorului pentru incalzire anagrz anagrz Buna ziua, Sunt proprietara a unui apartament cu 2 camere in localitatea Constanta. Sunt divortata si am o fetita de 20 ani, care este studenta in anul 1 la ... (vezi toată discuția)
Ajutor incalzire crismona crismona nu sunt casatorita legal,am un copil,nu am serviciu si locuiesc cu tatal copilului ,cu chirie.numai tatal copilului lucreaza.putem beneficia de ajutor pentru ... (vezi toată discuția)