avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 293 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Plata cartilor de munca la angajati si administratori
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Plata cartilor de munca la angajati si administratori

Am transformat IF in II.As dori sa stiu ca administrator unde trebuie sa imi platesc cartea de munca.
Pot sa o achit la ITM,alturi de angajati sau la Casa de pensii?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:07, 12 Septembrie 2008
cristi b a scris:

Am transformat IF in II.As dori sa stiu ca administrator unde trebuie sa imi platesc cartea de munca.
Pot sa o achit la ITM,alturi de angajati sau la Casa de pensii?

Puteti incheia un contract de asigurare cu fiecare dintre institutiile urmatoare : Casa Judeteana de Pensii, cu AJOFM, cu Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurari sociale de sanatate puni puni buna ziua. as dori sa stiu pentru o persoana care nu este asigurata cum pot achita contributiile de asigurari de sanatate. trebuie incheiat un contract cu ... (vezi toată discuția)
Intreprindere individuala. titular si angajat in acelasi timp kingbt kingbt Vreau sa intreb daca se poate sa fiu titular si angajat la aceeasi Intreprindere Individuala. Pun intrebarea deoarece la ITM mi s-a spus ca nu se poate, dar eu ... (vezi toată discuția)
Somaj/indemnizatie copil gyuly_11 gyuly_11 buna ziua, am o intrebare va rog, am fost in somaj si din pacate inca nu am reusit sa gasesc un job, in aceste conditii as dori sa stiu daca as putea sa fac ... (vezi toată discuția)