Au trecut 9 luni aproape de cand am fost inselat sau cum vreti dumneavoastra sa ai spuneti si cu toata dreptatea de partea mea,cu martori,cu un avocat si un dosar solid si complect din cate stiu...si nici un organ in drept sau cineva care sa exprime legea si dreptatea nu ami face dreptate.!..Sunt la capatul puterilor,nu mai dorm in ultima vreme si am in minte doar un singur gand necurat,acela de a-mi face dreptate singur fara sa mai astept decizia justitiei care nu face decat sa ma puna pe drumuri si sa asi bata joc de mine.............
In luna ianuarie am postat un anunt pe internet de vanzare a masini personale,am fost sunat dupa cateva zile de catre o anumita persoana ,ca ar fi interesata de un schimb cu autoturismul meu si sa a-mi dea la schimb o autocamioneta,,am vb la tel.ne-am inteles si am facut schimbul dar provizoriu pt ca respectivul avea actele expirate si am hotarat sa lasam masinile schimbate pina reuseste sa asi faca un act valabil cu care sa putem intocmi contractele de vanzare cumparare...am plecat cu autocamioneta acasa urmand sa merg cu ea la RAR sa o verific daca este in ordine,acolo sa constatat ca autocamioneta este furata,,,,,,a venit politia,a ridicat autocamioneta si eu am ramas si pina in ziua de astazi fara autoturismul meu,ca sa nu mai aduc aminte ca respectivul circula cu masina mea care este inmatriculata cu toate actele pe numele meu si pe mine nu ma ajuta nimeni....am facut nenumarate plingeri ca sa mi se restitue,alte plingeri ca sa mi se puna intr-un fel sau altul sechestru pe bun pt a nu fi distrus,am facut plingeri pt ca am fost inselat,,,,,,nu mai stiu ce pot sa mai fac ca sa-mi recuperez bunul,,mentionez ca nu este o masina foarte ieftina,valoarea ei la data schimbului era de 10-11 mii de euro,acum mai valoreaza poate nici jumatate ,pretul autoturismelor scazand vertiginos in ultma vreme.Astazi vreau sa renunt si la serviciile Domnului Avocat pt ca in ultima vreme nu a facut si nu face decat sa ma puna pe drumuri,ca sa nu mai spun ca eu lucrez in alta tara.....va rog spuneti-mi ce este de facut pt ca nu mai stiu ce si unde sa umblu ca sa mi se faca dreptate...Va multumesc!!
~ final discuție ~