avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 882 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Care lege reglementeaza autorizarea constructiilor?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Care lege reglementeaza autorizarea constructiilor?

Buna ziua,

Sunt interesata de ridicarea unei constructii si de consolidarea unei case daramate (cu doar 3 pereti existenti) intr-un sat din apropiere de Oltenita.
Vreau sa ridic intai o magazie (in care sa pot depozita materialele de constructii necesare), apoi doresc sa solicit autorizatie de consolidare a ruinei aflate pe teren.
Ma intereseaza daca am nevoie neaparata de arhitect, inginer, structurist, etc. pentru proiecte sau daca pot sa desenez eu proiectul, sa obtin autorizatie de la primarie si sa angajez zilieri (nu firma de constructii) pentru ridicarea cladirilor.

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters221975 , utilizator 14:24, 8 Octombrie 2011
proiectul cred ca-i obligatoriu sa fie intocmit de arhitect/proiectant, restul puteti sa le executati in regie proprie ( pe cont propriu) insa la receptie daca nu ati respectat proiectul-respectiv autorizatia cred ca aveti probleme..
ca si temei aveti legea 50/'91
ca solutie va propun sa intocmiti proiectul cu un arhitect si tot el sa verifice, etapizat, lucrarile..pt ca asta va costa usor, insa aveti garantia ca nu cade casa peste dvs:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificari in apartament crslaura crslaura Buna ziua! Recent doresc sa fac cateva modificari in garsoniera in care locuiesc. Modificari insemnand in principal marirea bucatariei (bucataria are un ... (vezi toată discuția)
Constructie casa mari26 mari26 Buna ziua! Doresc sa ridic o casa in curtea parintilor mei. Momentan exista doua constructii ridicate: o constructie formata din doua dormitoare si o ... (vezi toată discuția)
Certificat edificare conform lege 7/2020 amalia.vintila amalia.vintila Buna ziua, am o casa construita in ba za unei autorizatiii de constructie din 2009 ,inregistrata la cadastru la 70% in anul 2012., an in care am avut si PV de ... (vezi toată discuția)