Sunt interesata de ridicarea unei constructii si de consolidarea unei case daramate (cu doar 3 pereti existenti) intr-un sat din apropiere de Oltenita.
Vreau sa ridic intai o magazie (in care sa pot depozita materialele de constructii necesare), apoi doresc sa solicit autorizatie de consolidare a ruinei aflate pe teren.
Ma intereseaza daca am nevoie neaparata de arhitect, inginer, structurist, etc. pentru proiecte sau daca pot sa desenez eu proiectul, sa obtin autorizatie de la primarie si sa angajez zilieri (nu firma de constructii) pentru ridicarea cladirilor.
proiectul cred ca-i obligatoriu sa fie intocmit de arhitect/proiectant, restul puteti sa le executati in regie proprie ( pe cont propriu) insa la receptie daca nu ati respectat proiectul-respectiv autorizatia cred ca aveti probleme..
ca si temei aveti legea 50/'91
ca solutie va propun sa intocmiti proiectul cu un arhitect si tot el sa verifice, etapizat, lucrarile..pt ca asta va costa usor, insa aveti garantia ca nu cade casa peste dvs:)
Constructie casa
mari26
Buna ziua! Doresc sa ridic o casa in curtea parintilor mei. Momentan exista doua constructii ridicate: o constructie formata din doua dormitoare si o ... (vezi toată discuția)