avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1605 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Constructie casa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Constructie casa

Buna ziua! Doresc sa ridic o casa in curtea parintilor mei. Momentan exista doua constructii ridicate: o constructie formata din doua dormitoare si o contstructie separata cu bucataria. Casa pe care o ridic doresc sa fie cu etaj, ca suprafata la sol 70mp, ulterior pe celelalte doua sa le daram. Ce anume recomandati pentru constructia acesteia? Solicitarea unei autorizatii de constructie sau de extindere? Este neaparat necesar ca proiectul de constructie sa fie semnat de un arhitect sau se poate desena de mine, eventual scoate la imprimanta un plan pe care il pot regasi pe internet?
Ultima modificare: Vineri, 2 Noiembrie 2018
mari26, utilizator
Cel mai recent răspuns: vasiu.simi , utilizator 15:16, 2 Noiembrie 2018
Salut, Autorizatie de construire si proiect semnat si autorizat de catre un arhitect....
Spor la construit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proiect casa pentru autorizatie constructie mari26 mari26 Buna ziua! Imi doresc sa incep construirea unei case la tara pentru care voi avea nevoie de autorizatia de constructie. Este neaparat necesar ca proiectul ... (vezi toată discuția)
Legalitate constructie - documente necesare filipanamaria filipanamaria buna ziua--aven un act de donatie de la o matusa...cere ne a dat mie si sotului(sotul fiind nepotul ei)...am dobandit o casa batraneasca si terenul in total ... (vezi toată discuția)
Care lege reglementeaza autorizarea constructiilor? corinacarstoiu corinacarstoiu Buna ziua, Sunt interesata de ridicarea unei constructii si de consolidarea unei case daramate (cu doar 3 pereti existenti) intr-un sat din apropiere de ... (vezi toată discuția)