avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Proiect casa pentru autorizatie constructie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Proiect casa pentru autorizatie constructie

Buna ziua!
Imi doresc sa incep construirea unei case la tara pentru care voi avea nevoie de autorizatia de constructie. Este neaparat necesar ca proiectul casei sa fie facut de un arhitect autorizat sau se poate desena/printa un proiect de pe internet?
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 17:33, 2 Noiembrie 2018
Este nevoie ca acest proiect sa fie facut de un arhitect autorizat, altfel nu o sa puteti construi legal, O sa mai aveti nevoie si de un Diriginte de santier in timpul executiei...
Ce anume este recomandat in aceasta situatie? Autorizatie de extindere sau de constructie?
Daca e vb.de cealalta discutie deschisa... eu as recomanda intai autorizatie de demolare a celor doua corpuri de cladire si apoi una de condtructie...
Mai bine va sfatuiti cu arhitectul, vede exact situatia in teren si e mai in masaura sa va ofere un sfat pertinet.
Ultima modificare: Vineri, 2 Noiembrie 2018
Ionut.ion, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constructie casa mari26 mari26 Buna ziua! Doresc sa ridic o casa in curtea parintilor mei. Momentan exista doua constructii ridicate: o constructie formata din doua dormitoare si o ... (vezi toată discuția)
Cumpar teren cu casa veche erikamaria erikamaria Doresc sa cumpar un teren cu o casa veche pe el 1937 . Este o mostenire care a fost dezbatuta si proprietarul a castigat mostenirea dar trebuie sa dea o ... (vezi toată discuția)
Construcție Dana chara Dana chara Buna ziua. Am și eu o întrebare . Dacă am demolat și tot odată am și construit o casa la roșu, ce pot sa fac ca totul sa devină legal??? Ca am ... (vezi toată discuția)