avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 259 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... REVISAL (2)
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

REVISAL (2)

Rubrica "data la care produce efecte" nu ramane cea pusa de mine,tot revine la data sistemului.Eu am pus data de la ultima modioficare legata de salariat si dupa ce am salvat si am trecut la alt angajator,cand am redeschis am observat ca era pusa data sistemului adica 08.10.2011 data la care am inregistrat eu in revisal.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:01, 9 Octombrie 2011
Probabil exista vreo greseala in datele de identificare ale angajatorului ...
In acest caz ce fac? Eu am incarcat datele am dat "generare registru" si am fisier *.rvs, si sa incerc sa-l transmit mai departe in reges...apoi aacolo vad daca imi valideaza fara erori sau cu.
Mai am o intrebare..pe parcursul completarii, nu am gasit unde sa bifez "UE", la cetatenie apare implicit "romana" si tara "Romania". Este necesar sa intru in program sa fac corectie cu specificatia "UE" sau este bine cum apare "Romania"? Nu am gasit "butonul" pe care sa fac click pt optiunea de alegere a cetateniei si tara de proveninea.
Multumesc mult pt raspunsuri!


Incercati sa transmitet fisierul .rvs si vedeti daca va da eroare ...

Adaugarea in sistem a inregistrarilor din acest ecran se poate face apeland butonul "Inregistrare salariat" pozitionat in toolbarul din partea superioara a ecranului principal in sectiunea "Salariati"..

In ecran se completeaza urmatoarele informatii:
- Nume: se introduce numele salariatului
- Prenume: se introduce prenumele salariatului
- Cetatenie: se selecteaza cetatenia salariatului din lista de valori predefinite
- Tara: se selecteaza tara de origine a salariatului din lista de valori predefinite

Asadar exista posibilitatea de a introduce cetatenia UE sau CEE .. chiar exista aceasta optiune.
scuze pt insistenta...chiar daca apare cetatenia "romana" intru pe corectie, inregistrare salariat si selectez UE? apoi generez iar un rvs?
multumesc mult


Da, intrati pe corectie , faceti corectia corespunzatoare si apoi generati din nou fisierul .rvs penru transmitere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concedii fara salariu in revisal carmen fortiu carmen fortiu concediile fara salariu se completeaza in revisal? ar fioproblema a doua probl. : lucrez pe un progr. de salarii si imi apar tot felul de probleme ca de ... (vezi toată discuția)
Revisal ani355 ani355 Muţumesc pentru răspuns, am înţeles cum redactez contractul individual de muncă cu timp parţial. Următoarea întrebare: Cum se operează în ... (vezi toată discuția)
Reluare cim cristinasova cristinasova Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cum operez un contract de munca a unei salariate care si-a dat demisia de la firma si dupa 2 saptamani s-a razgandit si vrea ... (vezi toată discuția)