avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... unde se incadreaza?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

unde se incadreaza?

Buna ziua,
va intreb unde se incadreaza acuzatia exsotului care in timpul sedintei de partaj, asistat de avocatul lui ma acuza ca as fi intrat in camera lui si i-am sustras camera digitala?Eu ca reclamanta in procesul de partaj,aflat in curs am raspuns ca:nu comentez decat cu ma credeti d-na presedinta, dar in camera lui nu am intrat decat in timpul expertizei mobiliare".Aceasta acuzatie urata, rauvoitoare, defaimatoare este trecuta cu vederea sau se mai poate face ceva?Este calomnie?Ce anume?Camera digitala este pe lista mea de bunuri mobile dupa expertiza mobiliara.Eu am platit expertiza mobiliara totala,deoarece el a spus ca nu are bani,camera oricum nu mi-o da deoarece el face fotografii pe care le valorifica.Se mai poate face ceva? Vamultumesc
Cel mai recent răspuns: ionita anisoara , utilizator 15:31, 8 Octombrie 2011
dvs la 210 cpen iar el la simple aparari..
sa fim intelesi dvs la 210 daca el face plangere penala, iar el doar aparari de care instanta poate tine cont functie si de alte probe..
dar de ce mai locuiti impreuna?:">
Ultima modificare: Sâmbătă, 8 Octombrie 2011
ContSters221975, utilizator
pt locuinta bun comun, un apartament cu 3 cam, nu s-a terminat partajul, eu am tot facut si refacut obiectiuni.Mai sunt in partaj si imbunatatirile la acest imobil in care locuim,casa lui dobandita in timpul casniciei el fiind unic mostenitor,conform unui act facut la nici 24 de ore dupa ce mama lui a murit,pe care eu am ingrijit-o pana ce a inchis ochii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuz in serviciu, concediere nedreapta,lipsire de drepturi acuzatii false si mincinoase, calomnie, defaimare Consultant Covasna Consultant Covasna Buna ziua. Sunt un fost angajat al unei banci, angajat in functia de BRANCH MANAGER. Inca de la inceputul angajarii mele, am inceput sa ud zvonuri in oras ca ... (vezi toată discuția)
Partaj dupa divort adina_culea adina_culea Buna ziua. In luna septembrie s-a pronuntat divortul de fostul sot, fara a se face si partajul, iar in octombrie am introdus eu actiune de partaj. As vrea sa ... (vezi toată discuția)
Reintegrare in familie lelia1952 lelia1952 As dori sa stiu daca fostul meu sot care a parasit domiciliul de buna voie dupa divort, are dreptul sa revina dupa opt ani sa locuiasca in apartamentul pentru ... (vezi toată discuția)