avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 834 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... ABUZ IN SERVICIU, CONCEDIERE NEDREAPTA,LIPSIRE DE ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

ABUZ IN SERVICIU, CONCEDIERE NEDREAPTA,LIPSIRE DE DREPTURI ACUZATII FALSE SI MINCINOASE, CALOMNIE, DEFAIMARE

Buna ziua.
Sunt un fost angajat al unei banci, angajat in functia de BRANCH MANAGER.
Inca de la inceputul angajarii mele, am inceput sa ud zvonuri in oras ca anumite persoane cu putere la nivel local si anumite persoane din conducerea bancii unde lucram vroiau sa ma schimbe cu o cunostinta de a lor.
ideea este ca ei ne avand nici un motiv real pentru care sa poata sa mi desfaca contractul decmunca s-au pus pe pine intr un hal de nedescris.
a inceput un calvar cu acuzatii false, cu reguli interne de constrangere a muncii mele respectiv mi-a fost impus un mod de lucru pe teren care ma limita si dezavantaja clar fata de ceilalti colegi de la celelalte agentii, am fost convocat la cercetari disciplinare pentru un anumit lucru si in realitate am fost cercetat pentru cu totul alte acuzatii ce nu mi s au comunicat niciodata in scris, am fost acuzat verbal ca doresc sa creditez o firma aflata in faliment si insolventa, lucru care s a dovedit a fi cu totul fals, firma nu era nici in faliment nici in insolventa si ulterior a fost creditat, m-au acuzat ca nu respect programul de lucru, ca joc pe aparate de noroc, ca fac comert cu termopanul in timpul serviciului, si inca zeci de capete de acuzatii total false totul cu scopul de a ma determina sa renunt de buna voie si sa mi dau demisia, chiar de la prima cercetare primul lucru care a spus persoana care a fost seful comisiei de cercetare a venit cu rpopunerea sa ne despartim pe cale amiabila cu 2 salarii compensatori, moment in care eu am refuzat acest lucru findca ma consideram total nevinovat fata de acuzatiile aduse.de atunci nu am mai avut liniste, eram pur si simplu terorizat de catre sefii direct prin e mial, prin telefon astfel incat am ajuns la spital de 2 ori la urgente cu inima. pana la urma au luat decizia de concediere pe care doresc sa contest in instanta, si sa obtin anularea acestui contract.
deasemena tin sa mentionez ca au depus plangere penala impotriva mea cu acuzatia ca i am filmat in timpul cercetarii disciplinare cu o camera ascunsa incorporata intr un pix.
s a facut perchezitie corporala de catre politie in baza unui mandat de perchezitie si s a constatat soi consemnat in procesul verbal de constatare ca nu am avut nici un dispozitiv de receptie si filmare incorporata nici in pix nici atundeva. deasemenea am cerut ca pixul in cauza sa fie trimis la sfantu gheorghe pentru a fecetua o expertiza, si acum astept raspunsul din partea lor care va fi evident negativ adica va contine faptul ca pixul nu contine nimic.
doresc sa i dau in judecata din acest motiv cu acuzatia de acuzatii false si mincinoase, calomnie, denigrare, defaimare profesionala si privata.
din cele trei avertismente primite in baza cercetarilor disciplinare la doua dintre ele nu au fost mantionate punctele obligatorii pentru a fi valabile, respectiv punctul care trebuie sa arate motivele pentru care au fost refuzate doveziile si apararile mele cu privire la fapta savarsita.
in baza legii lipsa acetsor campuri conduc la nulitate absoluta a avertismentului si deasemenea duc la lipsa de motive pe baza careia am fost concediat.in concluzie.
1- doresc sa i dau in judecata pentru ca m au acuzat fals, si au depus plangere penala impotriva mea pe subiectul cu pixul cu camera
2- doresc sa i dau in judecata pentru calomnie, si defaimare profesionala cu acuzatii foarte grave, acuzatii pe baza careia am suferit enorm din punct de vedere profesional deoarece nu mai gasesc nicaieri un loc d emunca din cauza zvonurilor pornite de catre ei.
3-doresc sa i dau in judecata pentru a obtine anularea deciziei de concediere,
In final doresc obtinerea de daune morale si materiale, dar ce este cel mai important doresc sa dovedesc ca toate acuzatiile ce au adus sunt false, si mincinoase, fiindca pentru mine imaginea conteaza mai mult decat orice dauna morala sau materiala.
daca exista cineva intre dumneavoastra stimati avocati care ar dorii sa ma asiste la aceste procese atunci astept oferte din partea acelei persoane.
multumesc tel 0763634710
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 23:31, 1 August 2010
daca asa stau lucrurile nu-i lasati sa scape.
vedeti art 269 cod penal -denuntarea calomnioasa si cred ca fost si abuz in serviciu.
contestati decizia de concediere .
va doresc succes si multa rabdare ca procesele vor dura destul de mult dar nu va descurajati pentru ca pe asta si mizeaza astfel de personaje.
decizia de concediere poate fi contestata la tribunalul pe raza orasului in care locuiti, sectia litigii de munca. e interesant de vazut care au fost motivele lor de fapt si de drept expuse in decizia de concediere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Filmare cu camera ascunsa intr o banca CORTEX CORTEX Buna ziua. Am speta urmatoare. Fiind angajat al unei banci am fost convocat la cercetare disciplinara. Cercetarea s a facut la etajul unu al bancii, deci pe ... (vezi toată discuția)
Denuntare calomnioasa KOSZTILASZLO KOSZTILASZLO Buna ziua. in urma unui conflict de munca am fost cercetat de catre 4 din persoanele de conducere a bancii unde am lucrat, respectiv dir regional, dir ... (vezi toată discuția)
Contestare concediere Consultant Covasna Consultant Covasna Buna ziua. va rog sa ma ajutati cu un model de contestare a deciziei de concediere. deasemenea va rog sa mi spuneti daca am voie sa ma reprezint in ... (vezi toată discuția)