avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Titlu proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Titlu proprietate

Am cumpărat un teren în anul 2006, pe baza unui titlu de proprietate emis în 2005, schiţă cadastrală, plan de amplasament, memoriu tehnic, intabulare în cartea funciară.
în anul 2009 un vecin a venit şi mi-a prezentat un titlu de proprietate emis în 1995 din care rezultă că pe o suprafaţă de teren se suprapun titlurile.
După ce am îngrădit terenul, am fost acuzat de tulburare de posesie de către vecin, nu s-a început urmărirea penală, dar am fost acţionat în instanţă civil.
emitentul titlului recunoaşte că a omis să anuleze titlul vecinului şi că nu ar avea dreptul la respectivul teren, nu mai poate să anuleze acum titlul pentru că a trecut termenul. Ce pot eu să fac pentru lămurirea situaţiei?
Cel mai recent răspuns: GFM , utilizator 20:50, 8 Octombrie 2011
~ Conținut șters la cerere ~
Eu sunt cumpărător nu sunt cel care poate revendica, terenul care se suprapune în titlurile de proprietate îl deţin în continuare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titluri gresite de primarie ContSters206369 ContSters206369 buna dimineata ..... la eliberare unor titluri de proprietate si schite cadastrale existente gresite , (gresite ca si vecinatati si amplasare in teren , ... (vezi toată discuția)
titlu de proprietate ContSters206369 ContSters206369 buna dimineata --revin cu o intrebare -- am mai scris dar nu am primit raspuns ,,, este o problema mai complicata s au nu am fost inteles ? --- ... (vezi toată discuția)
Va rog urgent un raspuns ! stelutaalistar stelutaalistar Detin un teren de 5000 mp extravilan in proprietate in baza legii 18/1991.Am titlul de proprietate din anul 1994.De atunci platesc impozit pe acest teren. Am ... (vezi toată discuția)