papoc a scris:
Imi cer scuze anticipat pt intrebarea absolut ridicola...plus ca am mai pus'o o data :)) dar am realizat ca nu m'am prins
Reidiva mare postcondamnatorie:
- savarsita inainte de inceperea executarii - se aplica corespunzator art 34, 35 privind concursul de infr + spor max 7 ani
- savarsita in timpul executarii...art 39 alin 2, vb de contopire intre ce a ramas si infr sav ulterior...adik se aplica regulile privitoare la concurs...mai putin sporul?
- savarsita in stare de evadare...pedeapsa anterioara = pedeapsa care se executa + pedeapsa pentru evadare, adunate aritmetic? (Intreb asta deoarece Ponta se refera la toate drept cumul..si m'a incurcat rau...) Iar pedeapsa anteriaora se contopeste cu cea savarsita in stare de evadare conform concursului de infr? cu sau fara spor? (in cod nu zice nimic e spor...ponta zice +7)
Help! :sorry: nu ma duce tzeasta deloc...:(
-cu privire la recidiva savarsita in timpul executarii, se contopeste restul ramas de executat si pedeapsa pt infract ulterioara, insa nu se aplica regula de la concurs, deoarece la contopirea pedepselor pt infr concurente se scade ceea ce s-a executat anterior din pedeapsa rezultanta.
-la evadare, pedeapsa care se executa + pedeapsa pentru evadare se aduna aritmetic; vezi si art. de la evadare din cod.