cred ca acest mijloc de comunicare ne-ar fi de un real folos tuturor care se gandesc sa participe la concursul de admitere INM 2009 si de aceea mi-ar face mare placere sa schimbam sfaturi,opinii,informatii,ganduri...orice idee intre noi,as cum vad ca au facut-o si cei care au participat la concursul din anul acesta...
Sunteti de acord cu mine?
Eu cel putin astept un sfat,o impresie si de la cei care se pregatesc pentru viitorul concurs dar mai ales de la cei care au trecut deja prin asta indiferent daca au reusit sau nu.M-ar ajuta foarte mult sa imi fac o idee ce se intampla in momentul examenului,si dupa reusita sau nereusita:((...
M-am hotarat sa particip si eu anul urmator,recunosc nu cu cele mai mari sperante,caci sunt in anul 4 de facultate si din cate am auzit,prea putini sunt aceia care reusesc din prima intr-ucat e nevoie de o pregatire foarte buna care necesita timp...Am inteles ca e de preferat sa se studieze din anumiti autori pentru reusita,asta tot de pe forum...Sunt multe de discutat si de aflat de aceea m-as bucura sa ne unim toti si sa comunicam intre noi..
N-am contestat. M-am bazat pe efectul extensiv al contestatiilor facute de ceilalti. Si nici nu eram convinsa ca am dreptate, si mai eram si obosita dupa o noapte de mers cu trenul.
In plus, stiu ca nu se prea admit contestatiile, deci nu prea avea rost sa-mi bat capul.
Anul trecut intr-adevar nu s-a admis nicio contestatie, dar in 2007 s-au admis multe si s-a modificat baremul la 6 grile.
Nici eu nu vreau sa se admita contestatiile.
Oricum, daca se admit, macar sa motiveze serios, sa mai invatam si noi ceva.
La concursul de admitere in magistratura din martie am vazut niste motivari serioase la grilele de la CEDO. Comisia de contestatii respectiva chiar si-a luat rolul in serios. De unde se vede ca se poate...Fata de motivarile in doi peri facute din comisiile de civil si penal.
O fi si aici ca la grilele cu capcane, ca n-au zis ca afiseaza in 29 august ci ca solutioneaza.
In plus, poate ca asta e doar un termen de recomandare, avand in vedere faptul ca din art.19 din regulament reiese altceva (contestatiile la barem se solutioneaza de comisia de contestatii in termen de cel mult 48 de ore de la expirarea termenului de contestare).