avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 731 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cum devin asistent maternal???
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cum devin asistent maternal???

Buna seara...Locuiesc in bucuresti,in sectorul 5...As vrea sa devin asistent maternal,insa nu prea stiu unde trebuie sa merg...Ma poate indruma cineva???Multumesc anticipat...
Cel mai recent răspuns: Darie Tudor , utilizator 21:45, 8 Octombrie 2011
Conditiile si criteriile care se cer pentru a deveni asistent maternal le gasiti aici:

[ link extern ]

[ link extern ]

In primul rand pentru a deveni asistentul maternal profesionist trebuie sa obtineti un atestat.
Pentru aceasta trebuie sa urmati cursurile de formare profesionala organizate de serviciul public specializat pentru protectia copilului.

Mai trebuie sa indepliniti si alte conditii. Va adresati serviciului de asitenta sociala din cadrul primarie d-lui Vangelie (sector 5), de unde puteti obtine toate informatiile necesare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asistent maternal MaryanaB MaryanaB Ce conditi trebuie indeplinite ca asistent maternal? (vezi toată discuția)
Asistent matermal mioarabucur56 mioarabucur56 din cauza varstei multi angajatori nu vor sau evita sa-ti faca contract cu carte de munca,am patito si eu,atunci am zis sa devin asistent maternal,dar in ... (vezi toată discuția)
Vreau sa stiu daca imi pierd serviciul (asistent maternal) in caz de divort Dani1977 Dani1977 Buna seara . Sunt asistenta maternala in prag de divort stau in gazda dar sunt luata in spatiu la socrii mei . Vreau sa stiu daca o sa imi pierd copilul luat ... (vezi toată discuția)