avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 577 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Loc de munca nou
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Loc de munca nou

As vrea sa stiu cu ce se ocupa o secretara la un birou de executare judecatoreasca,daca asta este titulatura,as vrea sa stiu ce ma asteapta...va multumesc pt.raspunsuri si recomandari pe care sper sa le primesc.
Cel mai recent răspuns: Cristinadv25 , utilizator 13:01, 9 Octombrie 2011
Desfasoara activitatile cuprinse in fisa postului.
Cristinadv25 a scris:

As vrea sa stiu cu ce se ocupa o secretara la un birou de executare judecatoreasca,daca asta este titulatura,as vrea sa stiu ce ma asteapta...va multumesc pt.raspunsuri si recomandari pe care sper sa le primesc.

Printre atributiile unui asemenea post se numara : realizarea colactionarii si transcrierii corespondentei, proceselor verbale si rapoartelor, la calculator; selectionarea si expedierea corespondentei si a altor documente; executarea lucrarilor de birou de importanta limitata cum sunt: clasarea dosarelor, utilizarea de fotocopiatoare sau pastrarea si operarea in diverse registre de evidenta; furnizarea de informatii clientilor in legatura cu activitatea si programul organizatiei; asigurarea de protocol etc.

Multumesc pt raspunsuri.O zi frumoasa!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fisa post ptr. secretar dactilograf solomcarmendamiela solomcarmendamiela va rog sa ma ajutati cu un model fisa post pentru secretar-dactilograf. Va multumesc! (vezi toată discuția)
Fisa postului-secretara v.anca v.anca Buna ziua, As avea nevoie de fisa postului pentru secretara,ma poate ajuta cineva? Va multumesc!O zi frumoasa! (vezi toată discuția)
Fise post: inginer constructor, secretara, director general 31101979 31101979 Buna ziua. Sunt noua pe aici si am si eu nevoie de ajutorul cuiva. Trebuie sa intocmesc la dosarul angajatului fisa postului dar nu ma pricep cum sa o ... (vezi toată discuția)