Va salut si va stimez pe toti utilizatorii acestui site.
urmaresc acest site de vro 1 an si ceva mai precis de cand politisti si procurorul mi au deschis un dosar penal pt. furt calificat . si de atunci tot caut si tot rasfoiesc prin toate partile sa mi gasesc dreptatea intro tara cu avocatii inutilii in fata instantelor romanesti .in prezent sant condamnat la 3 anisori de inchisoare definitiv , irevocabil si nevinovat.
Unde pot sa-mi gasesc dreptatea in tara asta?
Ma poate ajuta vrun avocat din romania ? sau vro organizatie din romania care apara drepturile omului sa mi dovedesc nevinovatia?
La cine ma pot adresa? exista vro comisie de petiti pentru abuzurile din justitie care ma poate ajuta?
Oameni bunii e strigator la cer ce se intapla in justitia di romania o spun pentru ca o simt pe pielea mea si nu mai am incredere in nici un avocat ca majoritatea dau cu presupusul si mi au luat banii degeaba
exista avocati profesionisti in romania ? eu cred ca nu, sau cred ca instantele romanesti nu du doi bani pe vorbele avocatilor din romania.
sant un biet cetatean roman care sufera o drama a justitiei din romania ,am doi copii mici si nu pot sa ma bucur de ei pentru ca justitia si instantele romanesti e un dezastru social care distruge vietii omenesti
CREDETI CA JUSTITIA DIN ROMANIA MAI POATE SA INDREPTE GRESEALA CARE AU FACUTO IN DREPTUL MEU?SI CUM?CAREA AR FII DRUMUL DE URMAT ?DE UNDE SA INCEP?
Nu stiu ce avocati v-ati angajat dvs. dar dupa parerea mea avocatii nu sunt inutili.
Sunt un soi de garant al aflarii adevarului si al apararii persoanelor nevinovate.
Problema dvs. se poate situa in acel loc unde din lipsa de resurse financiare v-ati angajat avocatul care v-a convenit.
In Romania si un nevinovat poate fi condamnat daca nu stie sa se apere si nu stie ce avocat sa isi angajeze.
Lasand la o parte faptul ca sunteti de parere faptul ca nu credeti ca ,,cuvantul avocatului ( adica pledoaria avocatului poate atarna mai greu de cat cuvantul sau pledoaria procurorului in sensul ca nu este luata in seama) va pot spune ca judecatorii extrem de rar condamna o persoana nevinovata in sensul ca nu a savarsit infractiunea de care este acuzata.
Daca ati avut avocat din oficiu ar trebui sa precizati acest lucru.
Insa...judecatorii oricum sunt atenti la probe...
Ma refer in mod special la Bucuresti.
Imi pare rau sa aud ca aveti acesta problema.Nici eu nu as pune in aceeasi oala toti avocatii din Romania, am intalnit si profesionisti, dar si avocati care se implica mai putin in cazurile lor.(asta ca sa nu jignesc).Depinde foarte mult si de problele existente la dosar, insa aici e discutabil. Am auzit de cazuri grave, in care toate probele il incriminau pe inculpat si a scapat pentru ca a avut un aparator care stia unde sa "atace" si cum sa puna problema.
Pe de alta parte, daca simtiti ca v-au fost incalcate anumite drepturi puteti sa va plangeti la CEDO.
Iar pentru dl. avocat Lascoschi va asigur ca nu toti judecatorii condamna extrem de rar persoane nevinovate, poate de aceea suntem fruntasi la CEDO si aratati cu degetul de intreaga lume pentru abuzurile din justitie si nu numai.
In general sunt cu ochii pe instante de multi ani si poate ca de aceea nu ajung la CEDO...
Instantele pot condamna persoana doar daca este vinovata.
Nu trebuie facuta confuzie intre ceea ce face instanta pe baza unor probe...care sunt probe si nu cred inculpatul pentru ca probele in dovedesc vinovat.
Exista si instante de recurs si din cate am observat isi fac treaba.
Este adevarat ca avocatul poate avea mult de lucru pentru ca instantele sa inteleaga apararile dar de aceea isi angajeaza oamenii avocati.
Problema este ca oamenii nu stiu sa isi aleaga avocatii...si ca isi angajeaza avocati care nu au timp de ei...din varii motive, dar instantele oricum sunt atente...
Ca pot exista si erori judiciare acesta este un lucru care se intampla peste tot in lume...nu doar in Romania...
Discutia este generala si indiferent de parerile noastre , nu stiu cum v-ar ajuta pe dvs . sa rezolvati problema pe care sustineti ca o aveti.
In general ," in toate padurile exista si uscaturi" si la avocati si la magistrati.
Lumea nu este si nu va fi niciodata perfecta , ea este perfectibila.
Pentru a reveni la problema condamnarii dvs. pentru infractiunea de furt calificat , eu cred ca pentru a beneficia de un sfat , ar trebui sa va sustineti afirmatiile.
Detaliati de ce si cum s-a gresit fata de dvs !
aceeasi problema o am si eu cu magistratii! m-au condamnat definitiv,cu toate ca am dus n probe in favoarea mea; sunt multi care nu se pricep la unele domenii,insa repeta aceleasi greseli ca cei de la instantele inferioare; ma gandeam ca un magistrat de curte de apel e mai deschis la minte,dar ... ma gandesc si eu fff serios la CEDO! Si asta e rezultatul scolilor de drept facute in week-end si fara diploma de bac!