brumavasile a scris:
Pe 10 sept.in urma unor discutii telefonice datorita bruscarii fetitei care se afla la joaca ,o banda de tigani mi au intrat in curte ,au distrus fatada casei ,mi au rupt portile ,au stricat o bicicleta si mi au furat un polidisc. Am facut plin gere la parchet si politie,politistul a spus ca o sa vina pt. audiere martori cind o sa aiba timp pt. ca e singur la post.au trecut 3 sapt.nu sa intimplat nimic,tiganii imi ameninta copii care de frica nu vor sa mearga la scoala ,trebuind sa ii duc cu taxi ul.va rog sa ma ajutati.multumesc.
Buna..,
Este cea mai buna solutie indicata de
avocat Lascoschi si cu doamna
Legally_aid toate la momentul potrivit, iar ca o mica paranteza pe viitor va sfatuiesc sa aveti grija la exprimare sa nu va treziti ca sunteti incriminat dumneavoastra (reclamat), pentru faptul ca folositi expresii jignitoare la adresa comunitatii de Rromi. vezi si legea discriminarii:
Ordonanta Guvernului nr.137 din 31 august 2000 privind prevenirea si sanctionarea tuturor formelor de discriminare, adoptata in temeiul art. 1 lit. S pct. 2 din Legea nr. 125/2000 privind abilitarea Guvernului de a emite ordonante si publicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr.431 din 2 septembrie 2000.
Cu multa stima...,