avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 484 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... atacuri din partea bandelor de rromi
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

atacuri din partea bandelor de rromi

Pe 10 sept.in urma unor discutii telefonice datorita bruscarii fetitei care se afla la joaca ,o banda de tigani mi au intrat in curte ,au distrus fatada casei ,mi au rupt portile ,au stricat o bicicleta si mi au furat un polidisc. Am facut plin gere la parchet si politie,politistul a spus ca o sa vina pt. audiere martori cind o sa aiba timp pt. ca e singur la post.au trecut 3 sapt.nu sa intimplat nimic,tiganii imi ameninta copii care de frica nu vor sa mearga la scoala ,trebuind sa ii duc cu taxi ul.va rog sa ma ajutati.multumesc.
Cel mai recent răspuns: brumavasile , utilizator 18:21, 10 Septembrie 2012
astazi se implineste un an de la acea zi in care am simtit ca in Romania legea nu mai valoreaza mare lucru.Lucrurile s au terminat asfel;Politia a constat ca tiganii nu au intrat in curte,nu au furat si nu au distrus nimic,cu toate ca i am dus d-lui S.6 martori care au declarat ca i au vazut pe atacatori numindu i,procuroarea mi a trimis scrisoare prin care imi spune ca in lipsa de probe nu ii poate sanctiona si ca trebuie sa ii intelegem ca aceste manifestari sunt specifice etniei cu atit m am ales.Multumesc justitiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua ! azi s-a întâmplat lucrul de care mi-a fost frică ... AlexaB123 AlexaB123 Bună ziua ! Azi s-a întâmplat lucrul de care mi-a fost frică 4 ani . M-am mutat intr-un bloc , iar vecinul meu din prima zi a avut o problema cu mine ca ... (vezi toată discuția)
Raspuns revoltator al politiei romane la o plangere privind furtul mircea-matei mircea-matei buna ziua, recent am reclamat la politie furtul telefonului mobil. reclamatia am facut-o la mai putin de 2 ore dupa ce am constatat ca mi s-a furat telefonul. ... (vezi toată discuția)
Am fost agresat fizic și verbal de către un conducător auto. ce pot face mai departe? sergiulzr sergiulzr Mergând spre facultate un conducator auto nu mi-a acordat prioritate de trecere deși eram aflat pe zebra decat in momentul in câte am ridicat mana pentru ... (vezi toată discuția)