avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună ziua ! Azi s-a întâmplat lucrul de care mi-a ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună ziua ! Azi s-a întâmplat lucrul de care mi-a fost frică ...

Bună ziua ! Azi s-a întâmplat lucrul de care mi-a fost frică 4 ani . M-am mutat intr-un bloc , iar vecinul meu din prima zi a avut o problema cu mine ca sunt ,,ungur", am fost amenințat , mi-a distrus geamul la masina , cartof cu șurub sub roata , zgârieturi pe masina etc , după ce am pus camere de supraveghere au încetat distrugerile , dar amenințările au continuat , azi mi-a tras un pumn nu a dat tare ,are 70 de ani , am chemat poliția și acum trebuie sa formulez o reclamație, inafata de lovitura și amenințări nu am dorești sau martori sa trec și distrugerile în reclamație? Cum pot proceda pentru ca dacă acum nu fac reclamație , nu v-oi avea liniște niciodată.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
Ar fi fost bine sa aveti si dovezi cu privire la reclamatia pe care doriti sa o faceti (martori, inregistrari video, etc...) Despre distrugerile provocate puteti face referire in reclamatie, dar ma tem ca la acest moment ele nu mai pot fi cercetate.
Evident ca si pentru acestea ar fi bine sa aveti dovezi.
Mulțumesc pentru răspuns. Momentul în care am fost lovit este înregistra pe camera video, dar este o distanță destul de mare , nu este prea vizibil . Martori ar fii , dacă sunt de acord sa depună plângere, am chemat politia și s-a întocmit un proces verbal. Sunt șanse sa fie pedepsit în vreun fel , adică sa primească o amendă , poate il va linisti ? Pentru ca altfel îmi este teama ca în continuare va cauta scandal și nu știu dacă mai o sa mai pot sa ma stăpânesc .

Cabinet individual de avocat „Petrescu C.” a scris:

Buna ziua,
Ar fi fost bine sa aveti si dovezi cu privire la reclamatia pe care doriti sa o faceti (martori, inregistrari video, etc...) Despre distrugerile provocate puteti face referire in reclamatie, dar ma tem ca la acest moment ele nu mai pot fi cercetate.
Evident ca si pentru acestea ar fi bine sa aveti dovezi.

Ultima modificare: Joi, 11 Mai 2023
AlexaB123, utilizator
Ar trebui sa fie sanse sa fie pedepsit.
Oricum, este bine sa depuneti sesizarea scrisa.
Apoi vedeti cum isi fac treaba politistii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier, vinovata nu recunoaste gams gams Buna seara, revin cu o problema cu care m-am confruntat pe data de 13, ironic. 2 benzi, prima obligatoriu dreapta, a doua oligatoriu stanga. Eu eram incadrat ... (vezi toată discuția)
Pentru o zgarietura pe care n-am facut,imi ia permisul de conducere? Ana___ Ana___ Luni seara(26.012009) a venit politia la mine acasa,cu o declaratie depusa de un barbat(declaratia a fost depusa pe 30.iulie.2008),care sustine ca in ... (vezi toată discuția)
Masina tamponata GABRIELDUMITRIU GABRIELDUMITRIU Buna ziua, acum o luna de zile am parcat masina in fata biroului unde muncesc! Un alt autovehicul a venit si mi-a rupt oglinda masinii, l-am vazut, i-am luat ... (vezi toată discuția)