avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1040 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... explicatie solutie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

explicatie solutie

buna ziua, fostul meu sot este acuzat intr-un doasr penal . Acum la ultima infatisare s-a dat o solutie pe care n-o inteleg: Solutie:
"Termen acordat în vederea administrării probaţiunii şi pentru a se pronunţa cu privire la admsibilitatea aplicării prevederilor art. 320/1 Cod proc. penală în privinţa inculpaţilor C.I si B.I "
daca puteti sa-mi spuneti ce inseamna asta?

multumesc
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 18:49, 9 Octombrie 2011
este fostul sot, nu discutam din acest motiv vroiam sa stiu ce inseamna solutia asta.probabil ca si el procedeaza la fel deoarece numele lui este mentional in aceasta procedura.

multumesc
Se afla in prima instanta fara ca sa fi fost anterior condamnat sau dosarul a fost restitutit de instanta de recurs dupa ce s-a judecat recursul?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recunoasterea vinovatiei (art 320 indice 1 c.pr.pen.).instantele audiaza sau nu audiaza inculpatii? CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Instantele audiaza sau nu inculpatii in cazul in care se cere aplicarea art. 320 indice 1 C.pr. pen.? Conform acestui text de lege situatia nu pare tocmai ... (vezi toată discuția)
Articolu 320 indice 1 e si pt cei care sunt definitivi pantaleru pantaleru buna ziua fratele meu a fost condamnat pt o talharie la 15 ani fara sa fi fost recidivist el acum a facut rejudecare de dosar sau cam asa ceva are vro sansa sa ... (vezi toată discuția)
Legea 320,indice1 landreea landreea va rog din suflet sa imi raspundeti la o intrebare, sotul meu a fost condamnat intr-un dosar de trafic de persoane, cu persoane ce le transorta in cehia la ... (vezi toată discuția)