avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 695 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Continuitate pensie, diagnostic: cancer
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Continuitate pensie, diagnostic: cancer

Am fost diagnosticata si operata anul trecut de cancer mamar, grad 2A
Dupa care am obtinut pensie de boala.
Intrebarea este daca beneficiez in continuare de aceasta pensie. Exista o formalitate anume de prelungire?
Mentionez ca am primit tratament pe 5 ani cu tamoxifen.
multumesc anticipat.
Ultima modificare: Duminică, 9 Octombrie 2011
meta, utilizator
Cel mai recent răspuns: meta , utilizator 17:20, 10 Octombrie 2011
Buna seara,
Cu regret pentru dv. si pentru boala de care suferiti, ...consider ca cel mi indicat este sa va prezentati la comisia de examinare medicala (din cadrul casei judetene de pensii, ori a sectorului de care apartineti..si sa ii intrebati pe acei specialisti...), din cate stiu o data stabilita o pensie pe caz de boala, aceasta inceeaza de drept atunci cand situatia care a generat acrdarea unui asemenea ajutor social, a incetat.
in concluzie , veti primi pensie cata vreme veti depune in fata comisiei documente justificative - de specialitate- care sa ateste starea de boala.
sanatate multa..
Cu respect! :)
multumesc pentru raspuns.Ce nu stiu eu daca atata timp cat urmez tratamentul cu tamoxifen si sunt luata in evidenta Institutului Oncologic,efectuand periodic analize,mai sunt sau nu considerata bolnava de cancer.Mentionez ca am si diabet si probleme cu tensiunea.Multumesc anticipat.
mii de multumiri.Sunt din provincie dar sper sa-mi fie de mare ajutor .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de boala din italia sau din romania bubblebee bubblebee Matusa mea lucra legal in Italia cand in timpul unei vizite in Romania a fost diagnosticata cu cancer mamar. Aici a inceput tratamentul oncologic si s-a propus ... (vezi toată discuția)
Pensionare de boala darianna darianna buma ziua. Am fost diagnosticata cu cancer de col uterin .De 1 an sunt in concediu medical.As dori sa stiu daca beneficiez de pensie de boala, (vezi toată discuția)
Pensie de invaliditate hermen hermen Buna ziua!am si eu o problema,Mama a fost diagnosticata de cancer mamar,acum 6luni,Pot face demersurile ptr.pensie pe caz de boala,nu are niciun venit ... (vezi toată discuția)