avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită neplata abonament telefonie mobila
Discuție deschisă în Executare silită

neplata abonament telefonie mobila

in urma unui contract cu [editat] am primit de platit 500 lei dar eu iam sunat si leam spus ca nu mai pot plati si ii rog sami inchida numaru platind mereu abonamentu mai mult decit era 5 euro mereu plateam 11 15 euro fara sa vorbesc am renuntat nu am mai folosit abonamentu mai aveam 4 luni acum dinsi ma forteaza sa platesc ce pot face
Ultima modificare: Duminică, 9 Octombrie 2011
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: piciul , utilizator 20:17, 9 Octombrie 2011
Solicitati, in scris,operatorului de telefonie mobila incetarea contractului(daca s-a implinit perioada contractuala) si achitati-va obligatiile restante.
Ultima modificare: Duminică, 9 Octombrie 2011
ContSters145448, utilizator
De retinut: cu acesti operatori de telefonie mobila si nunumai...orice regie autonoma... Orice comunicare o faceti catre ei ( de ex. Reziliere de contract , atentionare de orice fel..) imperativ trebuie facuta scris cu confirmare de perimire.. Altfel nu puteti dovedi nimic din ce ati vb cu ei.
Ei inregistreaza convorbirile care sunt in favoarea lor.
Vb din proprie experienta.... Dar am am avut un consilier juridic bun..si le-am " tras-o"... Se asteapta ca toti sa fim tampiti si sa platim toate aberatiile lor.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere abonament telefonie mobila MARCEL2010 MARCEL2010 Buna ziua as dori si eu sa ma ajute cineva cu un raspuns,,cum pot sa scap de un abonament incheiat abuziv la V. Va explic cum sa intamplat. acum o luna imi ... (vezi toată discuția)
Promisiune verbala la un contract de telefonie mobila adi_ady adi_ady am incheiat cu o firma de telefonie mobila un contract verbal pentru 6 luni iar conditia mea a fost sa primesc o cartela micro-sim pentru telefonul ce il ... (vezi toată discuția)
Recuperare datorie alinali alinali buna, Am imprumutat un cuplu cu 1387 ron fara nici un act .Am vb mult la telefonsi ma tot minteau cami dau banii dar nu am vazut nici un ban.Stiu ca ... (vezi toată discuția)