avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 885 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... probleme cu telefonia mobila(restante)
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

probleme cu telefonia mobila(restante)

Buna.In urma cu ceva timp am avut un abonament la una din companiile telefonice.Cand am renuntat la abonament aveam o datorie de 900 de lei.Atat era ultima factura.Eu cei 900 de lei i-am achitat dar ,compania mi-a adaugat ,pentru penalizari inca 900 lei, datorie pe care a preluat-o o firma de recuperari .Intre timp eu am mai platit inca 300 lei .Trebuie sa platesc toata suma ?Reprezentantul firmei respective a venit si acasa.Tot timpul suna pe telefonul fix E un fel de hartuiala...Va rog frumos, ce pot face?
Cel mai recent răspuns: deab , utilizator 11:13, 14 Noiembrie 2011
in afara de a ajunge la intelegere cu firma de recuperare nu prea poti face nimic...doar daca acesti ultimi 900 de lei au fost adaugati ilegal. eu sunt in acelasi razboi cu o firma de recuperare numai ca la mine ultima suma de pe factura a fost 780 de lei si timp de 3 ani nu am primit nicio instiintare, nimic si dupa 3 ani imi vine somatie de plata de 7800 de lei si am incheiat o intelegere de plata cu firma de recuperare, am achitat initial 10% din total apoi restul s-a impartit in 6 rate lunare.
deci daca au trecut 3 ani de la scadenta facturii si ati platit factura (sau o parte din ea) v-ati dat cea mai mare autoteapa. Daca a trecut perioada mai sus mentionata "recuperatorii" nu mai aveau dreptul la nimic, datoria era prescrisa, ce sa zic imi pare rau ca au putut sa va prosteasca
Pentru LiaCucos,citind pe forum-ul avocat.net,este imposibil sa nu va fi dat seama ca "ati luat teapa" platind suma de bani dupa ce aceasta s-a prescris,inclin sa cred ca sunteti reprezentanta a unei firme de recuperari care vrea sa"dea exemplu ca si altii trebuie sa ia atitudine si sa plateasca ,desi s-a prescris termenul de 3 ani!" Nu mai spun ca penalitatea a fost de 10 ori mai mare fata de suma initiala,ceea ce nu este legal!(nu incurajez neplata datoriilor,dar nici hotia pe fata pe care o fac acest hoti de recuperatori!)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperatori datorie catre furnizor telefonie ARICIU2009 ARICIU2009 buna ziua.am primit acum citeva zile de la o firma de recuperare credite si datori un act prin care iau la cunostinta ca datoria mea de 64 ron pe care o aveam ... (vezi toată discuția)
Datorii la firma de recuperare albandra albandra Buna ziua, va rog sa ma ajutati intr-o problema. de 3 ani platesc o datoriei la o firma de recuperari , un credit luat de la banca l-=a care ramasesem in urma ... (vezi toată discuția)
Notificare plata restante marius_tudora marius_tudora Buna ziua, Am si eu o intrebare. Am facut un abonament la telefonie mobila in 2001 () si nu am achitat ultimile 2 facturi (aproximativ 70RON = 700000lei ... (vezi toată discuția)