avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1198 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... scutire impozit
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

scutire impozit

Buna seara. Am o casa la tara, careia i-am izolat de curand peretii exteriori si am schimbat tigla de pe casa deoarece cea veche era deteriorata. Pentru aceste renovari pot fi scutit de impozitul pe locuinta, la anul?(anul acesta am platit deja impozitul). Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: tudorioan , utilizator 02:06, 10 Octombrie 2011
Domnule Alex_Munteanu, ai inteles gresit... Cunosc colegi din aceasta casta care incalca legea cu dezinvoltura, nu in sensul ca nu-si platesc darile catre stat, sustin neadevaruri si castiga pentru acest lucru in dispretul legii, dau un singur exemplu-dreptul proprietatii!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aplicare legea 158/11.07.2011 cojocar cojocar Buna, poate sa-mi spuna cineva ce trebuie sa faca proprietarul unui apartament care a realizat pe cheltuiala proprie reabilitarea ... (vezi toată discuția)
Anvelopare termica peugen peugen A aparut legea scutirii timp de 7 ani de impozit ptr anveloparea termica a apartamentelor? Ce acte sunt necesare? (vezi toată discuția)
Contestare hcl omul70 omul70 Unde pot contesta o hotarare de consiliu local prin care sa hotarat scutirea de la plata impozitelor locale a unei persoane pe motivul ca nu are nici un ... (vezi toată discuția)