imputernicirea e semnata doar de cel care imputerniceste. procura o veti face la notar daca doriti sa fie luata in seama de terti.
pt un testament olograf ar fi bine sa aveti doi martori.. nu din familie
doresc sa nu fac la notar imputernicirea, de cati martori care nu sunt membri ai familiei este nevoie, multumesc
iar testamentul nu este olograf pentru ca persoana este prea in varsta sa mai scrie....( de cati martori care nu sunt membri ai familiei e nevoie? daca nu e olograf, ci doar semnat)
Nici procura, nici testamentul nu vor fi valabile. Cel olograf trebuie scris in intregime, datat si semnat de testator. Daca ziceti ca nu scrie, e egal cu zero. Procura cu martori e vax albina. Mergeti la notar.
nu vreau sa fiu carcotas, e un document semnat in fata unor martori, De ce nu poate fi respectata vointa omului (are 90 de ani si nu se poate deplasa deloc usor,) Cum rezolv fara notar, totusi? Nu poti obliga un om la 90 de ani sa scrie olograf.....e imposibil, iar deplasarea la notar e cel putin la fel de grea, la fel de grea ca si situatia mea financiara de altfel
Succesiune
agent_marius
cei 5 mostenitori suntem 4copii si o nepoata.Am uitat sa va mai prezint un detaliu important,eu sunt cea mai mica dintre frati si am locuit si locuiesc in ... (vezi toată discuția)