avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... comisie de disciplina
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

comisie de disciplina

buna ziua.
va rog sa-mi spuneti ce se intampla in cazul in care un salariat isi depune demisia in ziua in care este convocat de catre comisia de disciplina pentru realizarea cercetarii disciplinare pentru absente nemotivate?
va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:04, 10 Octombrie 2011
Demisia trebuie primita de angajator, cercetarea disciplinara continua, angajatul va efectua obligatoriu perioada de preaviz inscrisa in CIM, contractul va inceta la data expirarii perioadei de preaviz (asta in cazul in care pana la expirare a preavizului nu s-a finalizat cercetarea si nu s-a desfacut contractul disciplinar).
Chiar sunteti consilier juridic?
Ultima modificare: Luni, 10 Octombrie 2011
ContSters42179, utilizator
adudu a scris:

buna ziua.
va rog sa-mi spuneti ce se intampla in cazul in care un salariat isi depune demisia in ziua in care este convocat de catre comisia de disciplina pentru realizarea cercetarii disciplinare pentru absente nemotivate?
va multumesc!

Se poate lua in calcul aceasta demisie , astfel incat angajatorul poate renunta la cercetarea disciplinara prealabila ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preaviz demisie Raluca Gorun Raluca Gorun Buna ziua, Daca un angajat isi da demisia si angajatorul NU renunta la preaviz, dar angajatul nu vrea sa se mai prezinte la locul de munca in timpul ... (vezi toată discuția)
Incetare cim pentru absente nemotivate mariamarineci mariamarineci Buna ziua, O angajata si-a dat demisia incepand cu 29.10.2015. Angajatorul i-a cerut sa stea in perioada de preaviz, dar acesta nu doreste. Cum procedez? Ii ... (vezi toată discuția)
Cercetare disciplinara in perioada de preaviz nyusziful nyusziful Buna ziua. 4 salariati - bucatari, au decis toti odata sa vina sa isi prezinte demisiile. Fara sa invoce niciun motiv, si nici faptul ca le-am fi incalcat ... (vezi toată discuția)