avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Ajutor privind situatia dupa demisie colectiva
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Ajutor privind situatia dupa demisie colectiva

Buna ziua
Am o problema referitoare la fostul angajator si as dori daca se poate o solutie pentru rezolvarea acesteia.
Am lucrat timp de aproximativ 3 ani la o firma care se ocupa cu comercializarea materialelor de constructie.Firma s-a dezvoltat in timp si dupa 2 ani a ajuns a aiba si alte locatii in tara, dar dupa aproximativ 6 luni dupa aceea au aparut grave probleme financiare si a fost nevoita sa inchida locatiile noi deschise, angajatii de acolo fiind concediati colectiv si primind salariu compensatoriu singura locatie deschisa ramanan cea initiala la care eu eram angajat. Dupa un timp aceasta a intrat in insolventa si apoi s-a hotarat inchiderea si concediera colectiva a angajatilor ramasi printre care si eu cu un salariu compensatoriu la o data fixata. Acea plata compensatorie trebuia platita in ianuarie 2011 si nu a fost respectata pe motiv ca nu mai sunt bani. Intre timp nu se mai stie nimic ce s-a intamplat. Am incercat sa contactez firma care s-a ocupat cu insolventa dar nu am primit nici un raspuns. Mentionez ca sunt aproximativ 25 de persoane in situatia mea. Mentionez deasemenea ca firma avea datorii enorme si la furnizori si banci iar stocurile de marfa ramase nu puteau acoperi aceste datorii. Va intreb daca pot face sa mai primesc restanta financiara si daca da prin ce mijloace.
Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Salariu compensatoriu madalina85 madalina85 Buna ziua! Firma la care lucrez da faliment! Astept sa fiu concediata!Vreau sa stiu daca voi primi salariu compensatoriu! In contractul nostru colectiv de ... (vezi toată discuția)
Concediere individuala...un sfat, va rog! lilisor24 lilisor24 Incepand cu 3 ian 2009, postul pe care l-am ocupat s-a desfiintat. Mi s-a prezentat o decizie de restructurare a postului pe care am semnat-o. Precizez ca este ... (vezi toată discuția)
Ce drepturi am in conditiile in care angajatorul ma forteaza sa demisionez? gigi19 gigi19 Compania la care lucrez ne-a anuntat de curand ca pe fondul crizei financiare acute doreste sa-si reduca cheltuielile prin reducerea de personal. Ni s-a ... (vezi toată discuția)