Buna ziua,
As avea si eu o intrebare si va rog din tot sufletul sa ma ajutati!
Tatal meu natural a murit acum 6 ani, intre timp mama mea s-a recasatorit. Dupa tatal natural eu mai am 2 surori, acestea fiind dintr-o alta casatorie a tatalui meu, eu fiind fata cea mai mica dar din alta casatorie a tatalui meu.Noi surorile ne-am intalnit si am vrea sa revendicam mostenirea tatalui meu ( pamanturi care sunt foarte multe) pana acum nu ne-am interesat deloc si nu stim de unde sa incepem. Tatal meu nu a lasat testament, deci noi am fi direct mostenitoare deoarece suntem copii lui. Va rog sa ma ajutati spunandu-mi de unde sa incep ce trebuie sa fac.... ceea ce evidentieaza ca suntem copii lui este certificatul de nastere ( mentionez ca alte acte nu mai am) cu ce dovezi sa mergem la cadastru sa dovedim ca suntem copii decedatului. Va rog frumos indrumati-ma ca nu stiu de unde sa incep... Mentionez ca locul unde este mostenirea este la 450 de km distanta fata de unde domiciliez si as vrea ca saptamana asta sa fac un drum acolo sa ma interesez dar nu stiu de unde.
Va multumesc din tot sufletul!
Succesiuni incurcate
n.t.
Buna ziua! Bunicii mei au detinut imobilul A. Bunicul a decedat in 1950. Au avut doi copii,pe tatal meu si inca o fiica,aceasta din urma fiind adoptata dupa ... (vezi toată discuția)