avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Ptr actiunea de recurs sau apel se face intampinare?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Ptr actiunea de recurs sau apel se face intampinare?

1.Va rog frumos spuneti-mi daca in calitate de parat , intr-o actiune de incuvintare vizite minor sunt obligata ca reprezentant legal al minorului sa pregatesc o intampinare ptr recurs.Vreau sa stiu daca se procedeaza la fel cum a fost la fond. Pun aceasta intrebare deoarece mi se pare normal sa se citeasca intampinarea si probatoriul depus de mine la fond , deoarece actiunea este aceeasi , mai ales ca in calitate de parat eu nu am altceva de prezentat . Consider ca acum este doar problema tatalui (reclamantului) deoarece este nemultumit de faptul ca instanta i-a limitat programul de vizitare , obligandu-l sa-l faca in prezenta mea ,
2.Daca sunt obligata sa depun intampinare , pot adapta intampinarea depusa la fond ?
3.In acest recurs mai este cazul sa-l aduc pe copil in instanta ptr audiere?Pot fi luate in considerare audierile de la de la proc de custodie si ptr actiunea incuvintare vizite fond, daca copilul ( 13 ani) s-a opus categoric sa faca vizite cu tatal?
3. As dori ca copilul sa nu mai fie traumatizat cu astfel de audieri, ptr ca sunt convinsa ca tatal , chiar asta urmareste cu aceste procese.Deoarece nu a venit niciodata sa viziteze copilul si nu si-a exprimat niciodata dorinta ca ar dori sa-l vada pe copil, cred ca a deschis acest recurs ( sau apel) doar ptr ca este procesoman.
Multumesc foarte mult.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 15:42, 10 Octombrie 2011
Aveti dreptul de a face intampinare.
Modul cum o faceti ramane la aprecierea dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce trebuie detaliat si cerut intr-o intampinare ptr act. de a obt. vizite copil? netie netie Abia dupa un an de la divort fostul sot a deschis actiunea pentru vizite copil si ma acuza mincinos \"ca m-am opus sa-l viziteze si ca l-as fi denigrat ca ... (vezi toată discuția)
Recurs vizitare minor mirka mirka buna ziua tribunalul a hotarat un program de vizitare minor iar tatal a introdus recurs ( copilul fiind incredintat lui in urma divortului) s-a solutionat ... (vezi toată discuția)
Pasii de urmat la divort mariamaria1 mariamaria1 dupa ce a fost depusa cererea de divort ce urmeaza la termenul care se acorda ptr. judecata?exista din casatorie un copil major de 20 de ani. (vezi toată discuția)