1.Va rog frumos spuneti-mi daca in calitate de parat , intr-o actiune de incuvintare vizite minor sunt obligata ca reprezentant legal al minorului sa pregatesc o intampinare ptr recurs.Vreau sa stiu daca se procedeaza la fel cum a fost la fond. Pun aceasta intrebare deoarece mi se pare normal sa se citeasca intampinarea si probatoriul depus de mine la fond , deoarece actiunea este aceeasi , mai ales ca in calitate de parat eu nu am altceva de prezentat . Consider ca acum este doar problema tatalui (reclamantului) deoarece este nemultumit de faptul ca instanta i-a limitat programul de vizitare , obligandu-l sa-l faca in prezenta mea ,
2.Daca sunt obligata sa depun intampinare , pot adapta intampinarea depusa la fond ?
3.In acest recurs mai este cazul sa-l aduc pe copil in instanta ptr audiere?Pot fi luate in considerare audierile de la de la proc de custodie si ptr actiunea incuvintare vizite fond, daca copilul ( 13 ani) s-a opus categoric sa faca vizite cu tatal?
3. As dori ca copilul sa nu mai fie traumatizat cu astfel de audieri, ptr ca sunt convinsa ca tatal , chiar asta urmareste cu aceste procese.Deoarece nu a venit niciodata sa viziteze copilul si nu si-a exprimat niciodata dorinta ca ar dori sa-l vada pe copil, cred ca a deschis acest recurs ( sau apel) doar ptr ca este procesoman.
Multumesc foarte mult.
Recurs vizitare minor
mirka
buna ziua
tribunalul a hotarat un program de vizitare minor iar tatal a introdus recurs ( copilul fiind incredintat lui in urma divortului)
s-a solutionat ... (vezi toată discuția)