Fiind in litigu cu angajatorul, am primit o cerere reconventionala de la un birou judecatoresc. Litigiul fiind abia in 2012 spre final. Eu cu angajatorul suntem mai mult decat la cutite, primind multe amenzi in urma celor semnalate de mine. Insa nu inteleg de ce a trimis aceasta cerere reconventionala la Tribunalul Bucuresti, Sectia Litigi de munca, cand ei imi cer mie daune si de sute de mii de euro pentru ca le fac reclama proasta. Defaimaz banca prin diverse sesizari facute de mine.
Poate fi sa zicem un fel de a ma speria? la Tribunal nu exista aceasta cerere am verificat..si totusi ce credeti ca ar avea in gand? Stiu ca ei cauta pe civil ceva pentru " calomnie, defaimare..." dar atunci de ce nu s-au adresat in civil?
Sau le trebuia aceasta cerere pentru a se adresa unui procuror sa-mi ia ID-ul sa vada ce scriu in forumuri? Se poate varianta mea?
Multumesc frumos!
cererea reconventionala se depune exclusiv la dosarul deschis de catre dvs. Probabil ati primit doar o simpla notificare iar aceasta nu are valoarea juridica a unei cereri reconventionale.
avind in vedere valoarea sumelor cerute (potential cerute) ar fi bine sa consultati un avocat. In mod sigur angajatorul deja beneficiaza de o asistenta juridica calificata.