Rog aveti amabilitatea de a imi raspunde pentru o societate radiata conform art.31 din L359/2004- certificat inmatriculare nepreschimbat in termen legal in anul 2006, care pana la acea data nu a desfasurat nici o activitate, se pot incepe demersuri la ONRC pentru activarea ei si inceperea unei noi activitati?
Eu zic sa va bucurati ca ati scapat asa usor de acea societate - va dati seama ce declaratii nedepuse si etc. s-or fi adunat pe la AF pana la radiere, adica amenzi - si sa infiintati alta. Radierea persoanei juridice este echivalenta cu decesul persoanei fizice - nu se mai poate resuscita , corect raspunsul colegei de mai sus.
In niciun caz, deoarece radierea a survenit in urma unei dizolvari de drept. Puteti eventual infiinta o noua societate cu aceeasi denumire daca au trecut doi ani de la radiere si denumirea firmei este libera la nivel national.
Dizolvare societate
alin_bv
Spuneti-mi va rog in momentul dizolvarii unei societati, se poate face impunerea din oficiu pentru impozitul forfetar de catre ANAF chiar daca nu au fost ... (vezi toată discuția)
Srl -> pfa
rpsetzer
Cu ceva timp in urma mi-am deschis un SRL. Am ajuns la concluzia ca un PFA ar fi fost mai potrivit.
Din ce am citit pe acest forum, am inteles ca nu exista o ... (vezi toată discuția)