avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita-cand se poate face
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita-cand se poate face

Executarea silita in cazul programului de vizitare minor se poate face si in alte sfarsituri de saptamana decat cele specificate in hotararea judecatoareasca, ca si perioade de timp pentru relatii cu minorul?

Adica daca programul era in primul week-end al lunii, executorul poate dori sa faca executare silita in al treilea week-end al lunii?
Cel mai recent răspuns: ContSters165075 , utilizator 17:20, 27 Octombrie 2011
Hotararea trebuie respectata intocmai ,iar executorul judecatoresc cunoaste legea.
Mai clar va rog, expresia "executorul cunoaste legea" nu ma convinge, am trecut prin prea multe situatii abuzive pana acum.

Sa inteleg ca executarea se poate face doar in week-end mentionat in hotararea judecatoreasca?
Tocmai ce m-am intors din vizita la executor. Asadar, asa cum scrie in cod si cum a confirmat si dansul, executarea si intocmirea procesului verbal se vor face in zilele lucratoare intre anumite ore.
In cazuri exceptionale, executarea se poate face si in week-end :confused:
Si da, executarea se poate face doar in week-end-ul prevazut in decizia civila.

P.S. In primele 2 minute executorul a incercat in mod voit sa ma intimideze. Cand s-a lamurit ca nu poate a schimbat tonul discutiei. Cand s-a trezit cu masa plina de hartii de care nu avea habar l-a apucat disperarea.
Ultima modificare: Marți, 11 Octombrie 2011
laau, utilizator
Daca nu cunoaste situatia, cum se poate hotari o executare silita?
Inseamna ca oricine poate solicita o executare silita in baza a...nimic, sau pentru ca asa i s-a facut un chef de sicanare?!
Oricine detine o hotarare definitiva si irevocabila in favoarea sa isi poate cere "dreptul" prin executare silita. Pe executor il doare la basca de restul detaliilor, el porneste executarea silita in baza titlului executoriu.

In cazurile cu minori situatia este absolut delicata, dar tot la basca il doare pe executor, el isi face datoria pentru care a fost platit de partea care isi cere drepturile.
Ultima modificare: Marți, 11 Octombrie 2011
laau, utilizator

Alte discuții în legătură

Invitatie pentru relatii la executorul judecatoresc (program vizitare minor) laau laau Stiti cumva ce anume inseamna fraza: \"Sunteti invitata in data de .... sa va prezentati la acest Birou pentru relatii la executorul judecatoresc?\" Ar fi ... (vezi toată discuția)
Respectarea programului de vizită minor din punct de vedere al părintelui rezident georgiana neacsu georgiana neacsu Buna ziua. Suntem divortati din luna aprilie 2016, La divort s-a stabilit autoritate comuna si domiciliul copilului la mama. In luna octombrie 2016, fostul ... (vezi toată discuția)
Incredintare minor kykyna kykyna Buna ziua, As dori sa va intreb si eu ceva sunt cu procesul pe rol cu tatal copilului meu,s-a dus si mi-a facut plingere la prot copilului ca ma opun sa isi ... (vezi toată discuția)