avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Invitatie pentru relatii la executorul judecatoresc ...
Discuție deschisă în Executare silită

Invitatie pentru relatii la executorul judecatoresc (program vizitare minor)

Stiti cumva ce anume inseamna fraza: "Sunteti invitata in data de .... sa va prezentati la acest Birou pentru relatii la executorul judecatoresc?"

Ar fi posibil ca in urma documentelor pe care i le prezint referitoare la minora si la inexistenta opunerii mele la programul la vizita executorul sa decida ca executarea silita este fara temei?

Sau ma cheama doar sa-mi frece nervii si sa ma faca sa pierd o zi de munca de la serviciu, lucru care numai bine nu da in ochii sefilor (cam pe departe asta s-ar putea numi o incalcare a dreptului meu la munca, nu pare prea corecta invitatia de pe o zi pe alta, fara sa-mi lase posibilitatea reprogramarii unor sarcini profesionale).
Cel mai recent răspuns: laau , utilizator 20:57, 10 Octombrie 2011
Trebuie sa va prezentati ,probabil ca v-ati opus la vizitarea minorului ,situatie in care vi se vor pune in sarcina cheltuielile de executare ale sentintei civile in cauza.
Nu, nu m-am opus.
Mai mult, in week-end-ul de vizita am asteptat degeaba ca tatal perfect nu a venit, lucru pe care i l-am comunicat executorului prin instiintare scrisa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita-cand se poate face laau laau Executarea silita in cazul programului de vizitare minor se poate face si in alte sfarsituri de saptamana decat cele specificate in hotararea judecatoareasca, ... (vezi toată discuția)
Hotarare program vizita- punere in practica razvanmi razvanmi De cand se poate exercita dreptul de vizita al minorului care nu mi-a fost incredintat ? Hotararea scrie ca este supusa atacului in 30 zile si inca nu a ... (vezi toată discuția)
Executarea silita a minorilor CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Ma interesează sa aflu relatări de la executarea silita referitor la modul în care s-a comportat executorul,dacă a fost chemata politia, dacă părintele ... (vezi toată discuția)