avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 587 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Sambete lucrate peste program
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Sambete lucrate peste program

Buna seara,

Va rog, daca cineva stie articolul si paragraful din noul cod al muncii unde este mentionat modul de plata al zilelor de Sambata lucrate, cu timp liber sau bani. As dori sa cercetez aceasta problema si nu gasesc specificat clar in noul cod al munci.

Multumesc.

Alte discuții în legătură

Modificare abuziva ccm de catre angajator george2112 george2112 Buna seara, In ianuarie 2012 s-a semnat un nou CCM la nivel de unitate. In ziua salariului o mare parte din salariati am constatat ca zilele de sambata ... (vezi toată discuția)
Probleme la locul de munca mariusastra mariusastra Buna ziua am si eu o nelamurire in legautra cu legea privind sambetele lucrate sa va explic lucrez la un depozit de piese auto si in contractul de munca pe ... (vezi toată discuția)
Ore sambata benny007 benny007 Buna ziua, Daca lucrez 8 ore pe zi de luni pana vineri, iar ocazional sunt chemat sambata unde prestez 9 ore, sunt platit pentru acea zi si trebuie sa imi ... (vezi toată discuția)