avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... termene diferite
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

termene diferite

Intr-un proces de divort ,s-au depus doua actiuni in doua orase diferite.In orasul Bucuresti respectiv GIURGIU.termenele au fost Bucuresti septembrie,Giurgiu octombrie 20.Instanta de la Bucuresti a stabilit competenta sa judece instanta de la giurgiu.La giurgiu ptr. dosarul venit de la bucuresti s-a stabilit termen in ianuarie.pot face o cerera catre instanta sa judece dosarele impreuna latermenul din octombrie 20?
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 22:06, 10 Octombrie 2011
Faceti cerere pt conexare. Cand se judeca, ramane de vazut.
termnul este pe 18.10.2011.cererea trebuie facuta pana atunci sau in fata instantei la termenul din 18?
Direct in sedinta. Sa aveti pregatit numarul celalalt de dosar, sa il spuneti instantei. Apoi ramane in pronuntare si veti fi citati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Durata proces Angelicastan Angelicastan Buna ziua.In data de 13.02.2020 a fost înregistrat la tribunal,dosarul pt majorarea pensiei de intretinere,iar pe data de 11.03.2020 a fost ultima ... (vezi toată discuția)
Chemare in judecata lucian75 lucian75 buna ziua.acum o luna am facut cerere de chemare in judecata,azi am primit 2 citatii cu 2 termene...una este ptr luna aceasta cu mentiunea de a depune la dosar ... (vezi toată discuția)
Conexarea dosarelor civile în fața primei instanțe bună ziua! ... Adevar2 Adevar2 Conexarea dosarelor civile în fața primei instanțe Bună ziua! Vă rog respectuos să mă lămuriți și pe mine în privința procedurii efective de ... (vezi toată discuția)